Povezane vesti
Do sada 17 lista za republičke izbore, prijavilo se osam kandidata za predsednika
Jugmedia 15.03.2022
Predsednik RIK-a Vladimir Dimitrijević izjavio je danas da je do sada proglašeno 17 lista za parlamentarne izbore, a da je još pet lista u postupku proglašenja. „One će biti proglašene „na nekoj od narednih sednica RIK-a, ukoliko ispunjavaju uslove za… »
Predsednički izbori 2022: Šest proglašenih kandidata, još dva u procesu proglašenja
IndeksOnline 15.03.2022
BEOGRAD – Za predsedničke izbore u Srbiji, zakazane za 3. april, do sada je proglašeno šest kandidata, još dva su u postupku proglašenja, a konačna lista svih predsedničkih kandidata biće poznata u petak, 18. marta kada bi Republička izborna komisija… »
Do sada 17 lista za republičke izbore, osam kandidata za predsednika
Telegraf 15.03.2022
Predsednik RIK-a Vladimir Dimitrijević izjavio je danas da je do sada proglašeno 17 lista za parlamentarne izbore, a da je još pet lista u postupku proglašenja. Dimirijević je za RTS rekao da je podneto i osam kandidata za predsedničke izbore, od kojih… »
Vesti dana »

Milošević isključen: Mislim da je Ivanović nekog uhvatio za uvo, ja sam ih razdvajao...
Sportski žurnal pre 0 minutajoš 37 povezanih

Protest u Novom Sadu: Demonstrant ispred domova rektora Dejana Madića i Maje Gojković
Blic pre 5 satijoš 2 povezane

(Mapa): Izgleda kao običan cvet, ali ako je pipnete dobićete ožiljke koji ne prolaze mesecima! Detaljna lista otrovnih i opasnih biljaka širom Srbije
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Narodna banka Srbije: Zvanični srednji kurs danas je 117,1752 dinara za evro
Kurir pre 15 minutajoš 1 povezana