Повезане вести
Ћерка покојног лазанског први пут о животу без оца који није хтео да је призна! Никад га није видела, сад проговорила о њему!…
Курир 15.03.2022
Отац Теодоре Бјелице одувек је био фигура која недостаје. Ипак, млада глумица открива да је од раног детињства на питање о тати одговарала једноставно и кратко: Породица смо мама и ја. ‒ Мама и ја смо биле саме, али ја то никад… »
Била је злостављана и жртва насиља, а данас је најлепша српска глумица
Нова 15.03.2022
Глумица и модел Теодора Бјелица одрасла је само са мајком, познатом глумицом Горданом Бјелицом. У току Теодориног одрастања, баш због тога што оца никада није упознала, била је жртва вршњачког насиља и злостављања. Ово је… »
Вести дана »
(Видео) НАТО земља спремна за рат са Русијом?! Испливао тајни план: Почиње тотална мобилизација, 800.000 војника креће на фронт, ауто-путеви се претварају у писте за војне авионе
Блиц пре 51 минутајош 1 повезана
Жељко Обрадовић слетео у Београд, дочекали га бројни навијачи Партизана
Данас пре 5 сатијош 5 повезаних
За обезбеђивање новца за евентуални откуп руског удела у НИС-у држава ће се задужити
Данас пре 6 сатијош 1 повезана
(Видео) Завејан Милош Велики! Веје у овом делу Србије! Велика количина снега се сручила на ауто-пут
Блиц пре 26 минутајош 1 повезана
"Срам га било, ја га таквог не знам!" Бебица полудео када је чуо шта је његов отац причао, Теодора никад беснија!
Ало пре 6 минутајош 1 повезана