Повезане вести

"Верујемо у једну игру": Почиње 19. Београдски фестивал игре, а у нашу престоницу стиже око 150 играча из целог света

"Верујемо у једну игру": Почиње 19. Београдски фестивал игре, а у нашу престоницу стиже око 150 играча из целог света

Блиц 15.03.2022
Београдски фестивал игре почиње сутра, а овогодишњи 19. фестивал отвориће трупа Алонзо Кинг Линес Балет из Сан Франциска који ће наступати у Опери и театру Мадленианиум. Добродошлицу гостима из Сан Франциска пожелео је и… »
Јаир Варди: Београдски фестивал игре један од најбољих у Европи

Јаир Варди: Београдски фестивал игре један од најбољих у Европи

Н1 Инфо 15.03.2022
Београдски фестивал игре један је од најбољих фестивала игре у Европи, а знам их све, рекао је данас у Београду израелски кореограф Јаир Варди. „Пре 46 година сам први пут у Београду, наступао сам, то је било давно, сада сам… »
19. Београдски фестивал игре почиње сутра: Аја Јунг и Горан Весић обратили се новинарима и открили какав спектакл нас очекује!…

19. Београдски фестивал игре почиње сутра: Аја Јунг и Горан Весић обратили се новинарима и открили какав спектакл нас очекује!…

Курир 15.03.2022
Београдски фестивал игре ове године слави 19. годину свог постојања, а након две године бробе против корона вируса, фестивал ће напокон бити одржан у нормалним условима уз слоган "Верујемо у једну игру". Данас је у Националној… »
Израелски уметник Јаир Варди у Мадлениануму отвара 19. Београдски фестивал игре

Израелски уметник Јаир Варди у Мадлениануму отвара 19. Београдски фестивал игре

Данас 15.03.2022
У Опери и театру Мадленианум сутра почиње 19. Београдски фестивал игре дугочекиваним наступом Лајнс балета Алонза Кинга из Сан Франциска. Овогодишњи Фестивал, после две сезоне пандемијског одлагања, отвориће специјални гост… »
Трупа „Линес баллет“ стигла у Београд: Једва чекамо да отворимо Фестивал игре

Трупа „Линес баллет“ стигла у Београд: Једва чекамо да отворимо Фестивал игре

Нова 15.03.2022
Београдски фестивал игре отвориће сутра, 16. марта у 20 часова у Мадлениануму трупа славног Алонза Кинга "Линес баллет" чији играчи су стигли у Београд, а екипа "Нове" била је на дружењу које је уприличено синоћ. Насмејани и… »

Вести дана »