Povezane vesti

Novinarka: Transparentom sam htela da poručim ruskom narodu – ne budite zombiji

Novinarka: Transparentom sam htela da poručim ruskom narodu – ne budite zombiji

N1 Info 16.03.2022
Ruska novinarka Marina Ovsjanikova, koja je s antiratnim plakatom upala u studio tokom emitovanja Dnevnika na ruskoj državnoj televiziji, dala je ekskluzivni intervju agenciji Rojters iz svog doma. Kaže da je zabrinuta za svoju bezbednost, ali da je… »
Ruska novinarka koja je oduševila svet: Neću da bežim, ali se plašim

Ruska novinarka koja je oduševila svet: Neću da bežim, ali se plašim

Nova 16.03.2022
Marina Ovsjanikova, ruska novinarka koja je sa antiratnim transparentom upala u program ruskog državnog Kanala 1, kažnjena je novčano i puštena na slobodu. Kako je izjavila, po izlasku iz pritivora i ispitivanja u trajanju od 14 sati, sada se plaši… »
Novinarka Ovsjanikova nakon kazne zbog upada u program: Zabrinuta sam, ali se nadam da protest nije uzaludan

Novinarka Ovsjanikova nakon kazne zbog upada u program: Zabrinuta sam, ali se nadam da protest nije uzaludan

Euronews 16.03.2022
Marina Ovsjanikova, ruska novinarka koja je upala uživo u informativnu emisiju Prvog kanala ruske državne televizije, držeći transparent protiv rata u Ukrajini, izjavila je za Rojters da je izuzetno zabrinuta za svoju bezbednost, ali da se nada da… »
Novinarka Ovsjanikova: Nadam se da moj protest nije bio uzaludan

Novinarka Ovsjanikova: Nadam se da moj protest nije bio uzaludan

RTS 16.03.2022
Ruska novinarka Marina Ovsjanikova, koja je u emisiju ruskog Kanala 1 upala sa antiratnim transparentom, kaže da je bila ekstremno zabrinuta za svoju bezbednost, ali da se nada da njen protest nije bio uzaludan. Nadam se da će Rusi "otvoriti oči" za… »
"Rusi, otvorite: Oči!" Oglasila se hrabra Marina koja prkosi Putinu: Nadam se da moj protest nije bio uzaludan

"Rusi, otvorite: Oči!" Oglasila se hrabra Marina koja prkosi Putinu: Nadam se da moj protest nije bio uzaludan

Blic 16.03.2022
Marina Ovsjanikova, ruska novinarka koja je upala uživo u informativnu emisiju ruske državne televizije, držeći transparent protiv rata u Ukrajini, izjavila je za Rojters da je izuzetno zabrinuta za svoju bezbednost, ali da se nada da njen protest… »
Ruska novinarka kažnjena novčano zbog transparenta sa anatiratnom porukom

Ruska novinarka kažnjena novčano zbog transparenta sa anatiratnom porukom

Danas 15.03.2022
Ruska novinarka Marina Ovsjanikova danas je novčano kažnjena nakon što je juče prekinula informativni program uživo i u studiju istakla transparent s anatiratnom porukom i osudom rata u Ukrajini. Sud u Moskvi kaznio Ovsjanikovu sa 30.000 rubalja… »

Vesti dana »