Повезане вести

Новинарка: Транспарентом сам хтела да поручим руском народу – не будите зомбији

Новинарка: Транспарентом сам хтела да поручим руском народу – не будите зомбији

Н1 Инфо 16.03.2022
Руска новинарка Марина Овсјаникова, која је с антиратним плакатом упала у студио током емитовања Дневника на руској државној телевизији, дала је ексклузивни интервју агенцији Ројтерс из свог дома. Каже да је забринута за своју… »
Руска новинарка која је одушевила свет: Нећу да бежим, али се плашим

Руска новинарка која је одушевила свет: Нећу да бежим, али се плашим

Нова 16.03.2022
Марина Овсјаникова, руска новинарка која је са антиратним транспарентом упала у програм руског државног Канала 1, кажњена је новчано и пуштена на слободу. Како је изјавила, по изласку из притивора и испитивања у трајању од 14… »
Новинарка Овсјаникова након казне због упада у програм: Забринута сам, али се надам да протест није узалудан

Новинарка Овсјаникова након казне због упада у програм: Забринута сам, али се надам да протест није узалудан

Еуроневс 16.03.2022
Марина Овсјаникова, руска новинарка која је упала уживо у информативну емисију Првог канала руске државне телевизије, држећи транспарент против рата у Украјини, изјавила је за Ројтерс да је изузетно забринута за своју безбедност… »
Новинарка Овсјаникова: Надам се да мој протест није био узалудан

Новинарка Овсјаникова: Надам се да мој протест није био узалудан

РТС 16.03.2022
Руска новинарка Марина Овсјаникова, која је у емисију руског Канала 1 упала са антиратним транспарентом, каже да је била екстремно забринута за своју безбедност, али да се нада да њен протест није био узалудан. Надам се да ће… »
"Руси, отворите: Очи!" Огласила се храбра Марина која пркоси Путину: Надам се да мој протест није био узалудан

"Руси, отворите: Очи!" Огласила се храбра Марина која пркоси Путину: Надам се да мој протест није био узалудан

Блиц 16.03.2022
Марина Овсјаникова, руска новинарка која је упала уживо у информативну емисију руске државне телевизије, држећи транспарент против рата у Украјини, изјавила је за Ројтерс да је изузетно забринута за своју безбедност, али да се… »
Руска новинарка кажњена новчано због транспарента са анатиратном поруком

Руска новинарка кажњена новчано због транспарента са анатиратном поруком

Данас 15.03.2022
Руска новинарка Марина Овсјаникова данас је новчано кажњена након што је јуче прекинула информативни програм уживо и у студију истакла транспарент с анатиратном поруком и осудом рата у Украјини. Суд у Москви казнио Овсјаникову… »

Вести дана »