Povezane vesti

Pronađen mladić iz Starog Slankamena (FOTO)

Pronađen mladić iz Starog Slankamena (FOTO)

Moj Novi Sad 16.03.2022
Stevan J. (21) za kojim je porodica tragala od ponedeljka 14. marta pronađen je danas u Beogradu. Kako se nezvanično saznaje, mladić je rekao policajcima da nije pobegao, niti mu se išta desilo, već da je jednostavno otišao od kuće. Poslednja… »
Majka nestalog stevana kaže da je viđen u inđiji: Dobijala sam dojave od ljudi, nisam znala za svađu sa ocem!

Majka nestalog stevana kaže da je viđen u inđiji: Dobijala sam dojave od ljudi, nisam znala za svađu sa ocem!

Mondo 16.03.2022
Stevan Jovanović (22) iz Starog Slankamena nestao je u ponedeljak, a kako se navodi na društvenim mrežama on je poslednji put viđen kako kupuje autobusku kartu za Beograd. Stevan Jovanović (22) iz Starog Slankamena nestao je u ponedeljak, a kako se… »
Oglasila se majka nestalog Stevana(21): Čuli smo se u danu kad je nestao, previše sam daleko da bih znala o svađi

Oglasila se majka nestalog Stevana(21): Čuli smo se u danu kad je nestao, previše sam daleko da bih znala o svađi

Kurir 16.03.2022
Majka Stevana Jovanovića (21) koja živi u Nemačkoj, Ljuba Vučković, sa sinom se čula u danu njegovog nestanka. Kako je kazala, nije rekao ništa što bi moglo da objasni zašto je otišao. Dodaje i da se takva situacija nije desila ranije. - Nikad… »
Nestao Stevan Jovanović (22): Poslednji put viđen kako kupuje autobusku kartu

Nestao Stevan Jovanović (22): Poslednji put viđen kako kupuje autobusku kartu

Nova 16.03.2022
Stevan Jovanović (22) iz Starog Slankamena nestao je u ponedeljak, a kako se navodi na društvenim mrežama gde je objavljen apel za pomoć u potrazi za njim, mladić je poslednji put viđen kako kupuje autobusku kartu. „Molim sve moje prijatelje i… »
Nestao stevan Jovanović (22) u Novom slankamenu: Poslednji put viđen kako kupuje autobusku kartu, porodica moli za pomoć…

Nestao stevan Jovanović (22) u Novom slankamenu: Poslednji put viđen kako kupuje autobusku kartu, porodica moli za pomoć…

Kurir 16.03.2022
Stevan Jovanović (22) iz Starog Slankamena nestao je u ponedeljak, a kako se navodi na društvenim mrežama gde je objavljen apel za pomoć u potrazi za njim, mladić je poslednji put viđen kako kupuje autobusku kartu. - Molim sve moje prijatelje i… »

Vesti dana »