Повезане вести

Пронађен младић из Старог Сланкамена (ФОТО)

Пронађен младић из Старог Сланкамена (ФОТО)

Мој Нови Сад 16.03.2022
Стеван Ј. (21) за којим је породица трагала од понедељка 14. марта пронађен је данас у Београду. Како се незванично сазнаје, младић је рекао полицајцима да није побегао, нити му се ишта десило, већ да је једноставно отишао од… »
Мајка несталог стевана каже да је виђен у инђији: Добијала сам дојаве од људи, нисам знала за свађу са оцем!

Мајка несталог стевана каже да је виђен у инђији: Добијала сам дојаве од људи, нисам знала за свађу са оцем!

Мондо 16.03.2022
Стеван Јовановић (22) из Старог Сланкамена нестао је у понедељак, а како се наводи на друштвеним мрежама он је последњи пут виђен како купује аутобуску карту за Београд. Стеван Јовановић (22) из Старог Сланкамена нестао је у… »
Огласила се мајка несталог Стевана(21): Чули смо се у дану кад је нестао, превише сам далеко да бих знала о свађи

Огласила се мајка несталог Стевана(21): Чули смо се у дану кад је нестао, превише сам далеко да бих знала о свађи

Курир 16.03.2022
Мајка Стевана Јовановића (21) која живи у Немачкој, Љуба Вучковић, са сином се чула у дану његовог нестанка. Како је казала, није рекао ништа што би могло да објасни зашто је отишао. Додаје и да се таква ситуација није десила… »
Нестао Стеван Јовановић (22): Последњи пут виђен како купује аутобуску карту

Нестао Стеван Јовановић (22): Последњи пут виђен како купује аутобуску карту

Нова 16.03.2022
Стеван Јовановић (22) из Старог Сланкамена нестао је у понедељак, а како се наводи на друштвеним мрежама где је објављен апел за помоћ у потрази за њим, младић је последњи пут виђен како купује аутобуску карту. „Молим све… »
Нестао стеван Јовановић (22) у Новом сланкамену: Последњи пут виђен како купује аутобуску карту, породица моли за помоћ фото…

Нестао стеван Јовановић (22) у Новом сланкамену: Последњи пут виђен како купује аутобуску карту, породица моли за помоћ фото…

Курир 16.03.2022
Стеван Јовановић (22) из Старог Сланкамена нестао је у понедељак, а како се наводи на друштвеним мрежама где је објављен апел за помоћ у потрази за њим, младић је последњи пут виђен како купује аутобуску карту. - Молим све… »

Вести дана »