Povezane vesti
Pronađen mladić iz Starog Slankamena (FOTO)
Moj Novi Sad 16.03.2022
Stevan J. (21) za kojim je porodica tragala od ponedeljka 14. marta pronađen je danas u Beogradu. Kako se nezvanično saznaje, mladić je rekao policajcima da nije pobegao, niti mu se išta desilo, već da je jednostavno otišao od kuće. Poslednja… »
Majka nestalog stevana kaže da je viđen u inđiji: Dobijala sam dojave od ljudi, nisam znala za svađu sa ocem!
Mondo 16.03.2022
Stevan Jovanović (22) iz Starog Slankamena nestao je u ponedeljak, a kako se navodi na društvenim mrežama on je poslednji put viđen kako kupuje autobusku kartu za Beograd. Stevan Jovanović (22) iz Starog Slankamena nestao je u ponedeljak, a kako se… »
Oglasila se majka nestalog Stevana(21): Čuli smo se u danu kad je nestao, previše sam daleko da bih znala o svađi
Kurir 16.03.2022
Majka Stevana Jovanovića (21) koja živi u Nemačkoj, Ljuba Vučković, sa sinom se čula u danu njegovog nestanka. Kako je kazala, nije rekao ništa što bi moglo da objasni zašto je otišao. Dodaje i da se takva situacija nije desila ranije. - Nikad… »
Nestao Stevan Jovanović (22): Poslednji put viđen kako kupuje autobusku kartu
Nova 16.03.2022
Stevan Jovanović (22) iz Starog Slankamena nestao je u ponedeljak, a kako se navodi na društvenim mrežama gde je objavljen apel za pomoć u potrazi za njim, mladić je poslednji put viđen kako kupuje autobusku kartu. „Molim sve moje prijatelje i… »
Nestao stevan Jovanović (22) u Novom slankamenu: Poslednji put viđen kako kupuje autobusku kartu, porodica moli za pomoć…
Kurir 16.03.2022
Stevan Jovanović (22) iz Starog Slankamena nestao je u ponedeljak, a kako se navodi na društvenim mrežama gde je objavljen apel za pomoć u potrazi za njim, mladić je poslednji put viđen kako kupuje autobusku kartu. - Molim sve moje prijatelje i… »
Vesti dana »
Dačić: Zasedanje Generalne skupštine Interpola bez prijema Kosova na dnevnom redu
Danas pre 8 satijoš 3 povezane