Povezane vesti
Legende Junajteda osule paljbu po klubu: "Nemamo ni menadžera ni vođu na terenu!"
Večernje novosti 16.03.2022
FOTO: EPA Junajted je sinoć poražen na Old Trafordu od Atletika sa 1:0 i posle madridskih 1:1 završio je ovosezonski izlet u elitnom klupskom takmičenju. - Ja ne znam kako je Ralf Rangnik postao menadžer Junajteda, tim treba da ima pravog trenera… »
Ronaldo sinoć bio nevidljv a opet ga kaznili: Portugalac snakcionisan zbog prozivanja sudije, evo šta je sada uradio! (foto)
Hot sport 16.03.2022
Nemoć Junajteda! Ispao je Mančester Junajted bez ispaljenog metka iz Lige šampiona, pokazali su apsolutnu nemoć da slome atletiko izabranici Ralfa Rangnika, ali Kristijano Ronaldo povrh svega bi mogao da bude kažnjen zbog poteza koji je učinio na… »
Odjeci poraza na Old Trafordu, legende uočile, ovo su dva najveća problema Junajteda!
Sportske.net 16.03.2022
Mančester junajted je sinoć razočarao svoje navijače na Old Trafordu zbog eliminacije u osmini finala Lige šampiona. Slavio je Atletiko 1:0 golom Renana Lodija, pa zbog toga u engleskim medijima pljušte kritike, ne samo na račun suđenja Slavka… »
Vesti dana »
Većina dekana nije za generalni štrajk: Održana sednica u Rektoratu Beogradskog univerziteta
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
Vučić o svojoj ostavci i blokadama studenata: Poštujemo autonomiju univerziteta, naknadne zahteve ne prihvatamo
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
Vučić nakon sastanka u Briselu: Poslednji sam govorio, bilo optužbi i razgovora o američkim sankcijama NIS-u
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
Fed smanjio kamatne stope: Američka ekonomija u neizvesnosti, Trampove promene mogle bi drastično da utiču na nju
Blic pre 4 satijoš 1 povezana