Повезане вести

Иконописац поново шокирао у суду, описао боравак у затвору: Пљују ме јер сам убио бабу, а да сам убио мушкарца, био бих кул!

Иконописац поново шокирао у суду, описао боравак у затвору: Пљују ме јер сам убио бабу, а да сам убио мушкарца, био бих кул!

Курир 16.03.2022
Иконописац из Рашке Владан Граховац (30), коме се у Вишем суду у Нишу понавља суђење због оптужби да је убио бившу комшиницу Јелицу Татаровски (82) у њеном стану на Булевару Зорана Ђинђића у Нишу, изјавио је јуче у завршној… »
Иконописац који је бака веру се на суђењу извињавао целој Србији! Сведочила његова мајка: Он није монструм каквим се…

Иконописац који је бака веру се на суђењу извињавао целој Србији! Сведочила његова мајка: Он није монструм каквим се…

Курир 16.03.2022
Иконописац Владан Граховац (30) из Рашке данас на рочишту завршне речи поновљеног поступка против њега, имао је опширну исповест у Вишем суду у Нишу, а сведочила је и његова мајка Веселинка Граховац која је рекла "да он није… »
"Еутаназија је права казна за мене": Иконописац који је убио Јелицу се на суђењу извињавао "целој Србији" због злочина…

"Еутаназија је права казна за мене": Иконописац који је убио Јелицу се на суђењу извињавао "целој Србији" због злочина…

Блиц 16.03.2022
"Извињавам се целој Србији за злочин који нисам учинио у урачунљивом стању, молим оштећене да ми опросте. Нисам свирепа личност. Највише се плашим казне Божије. Насликао сам Исуса Христа на платну као молитву и тражење… »
Проговорила мајка иконописца-убице: Хтео да се убије са 10 година, има проблеме

Проговорила мајка иконописца-убице: Хтео да се убије са 10 година, има проблеме

Нова 16.03.2022
Веселинка Граховац из Рашке, мајка Владана Граховца (27) оптуженог за тешко убиство Нишлијке Јелице Тартаровски (82), посведочила је данас пред Вишим судом у Нишу да њен син од детињства пати од психијатријских болести због… »
Тужилаштво тражи 12 година робије за убицу младог Немање код Гаџиног хана: Избоден насмрт пред малолетном девојком

Тужилаштво тражи 12 година робије за убицу младог Немање код Гаџиног хана: Избоден насмрт пред малолетном девојком

Курир 16.03.2022
Више јавно тужилаштво у Нишу затражило је минимум 12 година затворске казне за Милана Танића (18) који је оптужен за убиство Немање Атанасковића које се догодило почетком јануара 2020. године у селу Заплањска топоница код… »
Милан и Немања су се загрлили, а онда су севнули ножеви: Ускоро пресуда

Милан и Немања су се загрлили, а онда су севнули ножеви: Ускоро пресуда

Нова 16.03.2022
Више јавно тужилаштво у Нишу затражило је данас да се Милану Танићу (19) из Заплањске Топонице код Гаџиног Хана, изрекне казна затвора у трајању од најмање 12 година због убиства комшије Немање Антанасковића (18). Такође… »
Тужилаштво тражи 12 година за немањиног убицу (18): Танић је нож скривао у рукаву и брутално га избо, породица шокирана…

Тужилаштво тражи 12 година за немањиног убицу (18): Танић је нож скривао у рукаву и брутално га избо, породица шокирана…

Блиц 16.03.2022
Више јавно тужилаштво у Нишу затражило је у завршници суђења да Милан Танић (19) из Заплањске Топонице буде кажњен са 12 година затвора за убиство Немање Антанасовића (18), као и са две године затвора за наношење лаке… »

Вести дана »