Povezane vesti

Stevan (21) nestao nakon svađe s ocem, majka apeluje iz Nemačke: Kupio kartu za Beograd, ispituju vozača?

Stevan (21) nestao nakon svađe s ocem, majka apeluje iz Nemačke: Kupio kartu za Beograd, ispituju vozača?

Telegraf 16.03.2022
Na autobuskoj stanici ga sreo drug, koji je ocu kasnije javio da je Stevan otputovao. Stevan Jovanović (21) iz Novog Slankamena nestao je u ponedeljak, nakon rasprave sa ocem, saznaje Telegraf.rs. Kako je otac Dragorad rekao za naš portal, to se desilo… »
Pronađen Stevan (21) koji je nestao u ponedeljak, otac: Inspektor me zvao da dođem po njega

Pronađen Stevan (21) koji je nestao u ponedeljak, otac: Inspektor me zvao da dođem po njega

Telegraf 16.03.2022
Mladić nestao 14. marta, nestanak sutradan prijavljen policiji. Stevan Jovanović (21) iz Novog Slankamena, koji je nestao u ponedeljak 14. marta, pronađen je danas u Beogradu, saznaje Telegraf.rs. Kako je mladićev otac Dragorad rekao za naš portal… »
Majka i Stevan (21) se čuli u danu nestanka: Dobili smo jednu dojavu, previše sam daleko da bih znala o svađi

Majka i Stevan (21) se čuli u danu nestanka: Dobili smo jednu dojavu, previše sam daleko da bih znala o svađi

Telegraf 16.03.2022
Majka živi u Nemačkoj, mladić sa ocem u Novom Slankamenu. Majka Stevana Jovanovića (21) koja živi u Nemačkoj, Ljuba Vučković, sa sinom se čula u danu njegovog nestanka, kazala je za Telegraf.rs. Kako nam je kazala, nije rekao ništa što bi moglo… »

Vesti dana »