Повезане вести

Мандатар Абазовић: Свој посао сам скоро завршио

Мандатар Абазовић: Свој посао сам скоро завршио

Нови магазин 16.03.2022
Председник Грађанског покрета УРА и мандатар за састав мањинске владе Дритан Абазовић саопштио је да је свој део посла скоро завршио, те да партије које имају или немају намеру да подрже владу о томе треба да одлуче на својим… »
Мандатар Абазовић: Ја сам свој део посла скоро завршио

Мандатар Абазовић: Ја сам свој део посла скоро завршио

Н1 Инфо 16.03.2022
Председник Грађанског покрета УРА и мандатар за састав мањинске владе Дритан Абазовић саопштио је да је свој део посла скоро завршио, те да партије које имају или немају намеру да подрже владу о томе треба да одлуче на својим… »
Циркус се наставља: Порођајне муке мањинске владе Црне Горе

Циркус се наставља: Порођајне муке мањинске владе Црне Горе

Спутник 16.03.2022
У Подгорици је одржан састанак представника Грађанског покрета УРА на челу с мандатаром за састав мањинске владе Дританом Абазовиц́ем са представницима опозиционих и мањинских партија. Иако Абазовиц́ вец́ пар седмица води… »
Дан: Завршени преговори око формирања владе, Абазовић у петак саопштава имена министара

Дан: Завршени преговори око формирања владе, Абазовић у петак саопштава имена министара

РТС 16.03.2022
Мандатар за састав мањинске, 43. Владе Црне Горе Дритан Абазовић завршио је разговоре са чиниоцима будуће извршне власти и највероватније ће у петак саопштити јавности имена министара и потпредседника Владе, јавља подгорички… »
Мило обећао подршку: Договорена нова црногорска влада?

Мило обећао подршку: Договорена нова црногорска влада?

Вести онлине 16.03.2022
Мандатар за састав мањинске Владе Црне Горе Дритан Абазовић завршио је разговоре са политичким партијама будуће извршне власти, а имена министара и потпредседника највероватније ће саопштити у понедељак. Председник Црне Горе… »

Вести дана »