Povezane vesti
Mandatar Abazović: Svoj posao sam skoro završio
Novi magazin 16.03.2022
Predsednik Građanskog pokreta URA i mandatar za sastav manjinske vlade Dritan Abazović saopštio je da je svoj deo posla skoro završio, te da partije koje imaju ili nemaju nameru da podrže vladu o tome treba da odluče na svojim stranačkim organima… »
Mandatar Abazović: Ja sam svoj deo posla skoro završio
N1 Info 16.03.2022
Predsednik Građanskog pokreta URA i mandatar za sastav manjinske vlade Dritan Abazović saopštio je da je svoj deo posla skoro završio, te da partije koje imaju ili nemaju nameru da podrže vladu o tome treba da odluče na svojim stranačkim organima… »
Cirkus se nastavlja: Porođajne muke manjinske vlade Crne Gore
Sputnik 16.03.2022
U Podgorici je održan sastanak predstavnika Građanskog pokreta URA na čelu s mandatarom za sastav manjinske vlade Dritanom Abazovićem sa predstavnicima opozicionih i manjinskih partija. Iako Abazović već par sedmica vodi intenzivne razgovore s… »
Dan: Završeni pregovori oko formiranja vlade, Abazović u petak saopštava imena ministara
RTS 16.03.2022
Mandatar za sastav manjinske, 43. Vlade Crne Gore Dritan Abazović završio je razgovore sa činiocima buduće izvršne vlasti i najverovatnije će u petak saopštiti javnosti imena ministara i potpredsednika Vlade, javlja podgorički "Dan", pozivajući… »
Milo obećao podršku: Dogovorena nova crnogorska vlada?
Vesti online 16.03.2022
Mandatar za sastav manjinske Vlade Crne Gore Dritan Abazović završio je razgovore sa političkim partijama buduće izvršne vlasti, a imena ministara i potpredsednika najverovatnije će saopštiti u ponedeljak. Predsednik Crne Gore Milo Ðukanović… »
Vesti dana »

Ruski vojnici napali ukrajinske trupe u Kursku gde su pristigli kroz trasu gasovoda
Danas pre 2 satajoš 25 povezanih

Novak Đoković posle šokantnog poraza: "Stvari su definitivno drugačije za mene"
Dnevnik pre 4 satijoš 25 povezanih

Plenum Građevinskog fakulteta saopštio da prvi zahtev studenata nije ispunjen
Radio sto plus pre 21 minutajoš 23 povezane

Pripadnici MUP priveli muškarca koji je vređao članove SNS na štandu kod Bajlonijeve pijace
Blic pre 33 minutajoš 19 povezanih