Povezane vesti
Misteriozna smrt u naselju Mirijevo: Žena pronađena sa kesom na glavi
Nova 16.03.2022
Telo žene stare oko 70 godina, pronađeno je juče popodne oko 16.30 u stanu u Ulici Vladislava Bajčevića u beogradskom naselju Mirijevo. Leš je pronašao vlasnik stana u kome je žena, za koju komšije kažu da je bila pravnica u penziji, živela kao… »
"Bila sam besna što je policajci iznose, kao da nema nikoga, pa sam shvatila da nije prirodna smrt": Komšije o stravičnoj…
Blic 16.03.2022
"Policija je došla oko pola pet, otišli su posle osam i njih četvorica su iz lifta iznela crnu kesu sa telom... Kad sam videla da je oni nose bila sam jako besna, kao da nema nikoga, otkad se tako radi da policajci nekoga nose, ali sam onda shvatila da… »
FOTO Nova.rs na mestu tragedije u Mirijevu: Žena nađena s kesom na glavi
Nova 16.03.2022
Telo žene stare oko 70 godina pronađeno je juče uveče u stanu u Mirijevu, a zasad nije poznato pod kojim je okolnostima žena umrla. Telo su zatekli vlasnici stana, a pomenuta žena bila je njihov podstanar. Naime, prema prvim informacijama, žena je… »
Užas u Mirijevu: U stanu pronađeno telo starice sa kesom na glavi
Nova 16.03.2022
Pronađeno je telo žene starosti 70 godina u stanu u Mirijevu, saznaje Nova.rs. Kako se nezvanično saznaje, nesrećna žena je podstanar, a telo su u utorak uveče pronašli vlasnici stana. Prema rečima očevidaca, žena je pronađena prekrivena… »
Vesti dana »
Tužiteljka Paunović o nesreći u Novom Sadu: To što tužilaštvo kaže da je saslušano 66 osoba ne znači ništa
Danas pre 5 satijoš 13 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB: SANA: Šesnaest poginulih u udarima na Damask; Hjuman rajts voč: Prisilno raseljavanje Palestinaca je ratni zločin
RTV pre 2 satajoš 26 povezanih
Tragedija kod Vršca: Poginuli otac i dvogodišnje dete; Preticao kamion u suprotnom smeru FOTO
B92 pre 25 minutajoš 21 povezana