Повезане вести
Мистериозна смрт у насељу Миријево: Жена пронађена са кесом на глави
Нова 16.03.2022
Тело жене старе око 70 година, пронађено је јуче поподне око 16.30 у стану у Улици Владислава Бајчевића у београдском насељу Миријево. Леш је пронашао власник стана у коме је жена, за коју комшије кажу да је била правница у… »
"Била сам бесна што је полицајци износе, као да нема никога, па сам схватила да није природна смрт": Комшије о стравичној…
Блиц 16.03.2022
"Полиција је дошла око пола пет, отишли су после осам и њих четворица су из лифта изнела црну кесу са телом... Кад сам видела да је они носе била сам јако бесна, као да нема никога, откад се тако ради да полицајци некога носе… »
ФОТО Нова.рс на месту трагедије у Миријеву: Жена нађена с кесом на глави
Нова 16.03.2022
Тело жене старе око 70 година пронађено је јуче увече у стану у Миријеву, а засад није познато под којим је околностима жена умрла. Тело су затекли власници стана, а поменута жена била је њихов подстанар. Наиме, према првим… »
Ужас у Миријеву: У стану пронађено тело старице са кесом на глави
Нова 16.03.2022
Пронађено је тело жене старости 70 година у стану у Миријеву, сазнаје Нова.рс. Како се незванично сазнаје, несрећна жена је подстанар, а тело су у уторак увече пронашли власници стана. Према речима очевидаца, жена је пронађена… »
Вести дана »

Од овог датума тмурни облаци надвиће се над Србијом! Ево шта нам временска прогноза најављује
Ало пре 1 сатјош 9 повезаних

Вучић у Јапану: Најважније да у ери великих турбуленција сачувамо мир, слободу и јединство
Еуроневс пре 2 минутајош 6 повезаних