Повезане вести
Надал о учешћу на мастерсу у Мајамију: То би било опасно
Вести онлине 16.03.2022
Шпански тенисер Рафаел Надал објаснио је да на мастерсу у Мајамију неће учествовати како б и имао више времена да се припреми за сезону на шљаци. Надал је ове сезоне тријумфовао на Аустралијан опену, а титуле је освојио још на… »
Надал одустао! Шпанац објаснио зашто се повлачи са мастерса у Мајамију
Вечерње новости 16.03.2022
Тањуг/АП Рафа жели да врати пехар Ролан Гароса који је прошле године изгубио поразом у полуфиналу од потоњег шампиона Новака Ђоковића. - Нисам играо на том турниру већ неколико сезона. Имам 36 година и већ сам играо много више… »
Рафа објаснио одустајање од турнира, сви једва чекамо Ролан Гарос!
Спортске.нет 16.03.2022
Најбољи шпански тенисер и човек који је освојио први грен слем турнир у овој сезони, Рафаел Надал, објаснио је разлоге одустајања од турнира у Мајамију. Рафа жели да се што боље припреми за турнире на шљаци, као и за главни… »
„Било би опасно“: Надал због проблема са стопалом и коленима пропушта Мајами
Нова 16.03.2022
Надал не жели ништа да ризикује. Рафаел Надал игра сезону из снова чему се нико није надао и још увек не зна за пораз у овој години. Титуле у Мелбурну и Акапулку су му дале огромно самопоуздање, а за сада одлично гура и на… »
Надал објаснио зашто неће у Мајами: Било би опасно…
Спорт клуб 16.03.2022
Шпански тенисер Рафаел Надал објаснио је да на мастерсу у Мајамију неће учествовати како би имао више времена да се припреми за сезону на шљаци. Надал је ове сезоне тријумфовао на Аустралијан опену, а титуле је освојио још на… »
Вести дана »
Током вечери без задржавања на наплатним станицама ауто-путева: Ево какво је стање на граничним прелазима
Курир пре 1 сатјош 1 повезана
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
Зеленски објавио списак! Неко од њих ће заменити другог човека Украјине: "Можда бих могао и да живим без њега"
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Чучковић: Нови савски мост биће 3 пута већи од старог, "кртице" за копање метроа стижу ускоро