Повезане вести

Јована Јеремић признала да после развода не може да живи сама! Открила и ко је мушкарац код кога се преселила!

Јована Јеремић признала да после развода не може да живи сама! Открила и ко је мушкарац код кога се преселила!

Свет & Скандал 16.03.2022
Водитељка Јована Јеремић сваког викенда може да се похавали завидним рејтинзима, а сада је открила шта њој значи толика гледаност, али и какав однос има са својим гледаоцима. Водитељка је признала све о њеном приватном животу… »
Имам свој стан, али не живим у њему! Јована Јеремић открила са ким станује након развода - "Не волим самоћу!"

Имам свој стан, али не живим у њему! Јована Јеремић открила са ким станује након развода - "Не волим самоћу!"

Мондо 16.03.2022
Јована Јеремић искрено о животу након развода. Јована Јеремић искрено о животу након развода. Јована Јеремић недавно је ставила тачку на свој брак са Војиславом Милошевићем, са којим има ћерку Леу, а у својим првим изјавама… »
Имам свој стан, али не живим сама са леом: Јеремићка признала где борави после развода, не подноси самоћу! Ево кад се баш…

Имам свој стан, али не живим сама са леом: Јеремићка признала где борави после развода, не подноси самоћу! Ево кад се баш…

Курир 16.03.2022
Водитељка Јована Јеремић открила је шта јој значе рејтинзи гледаности. Јована је признала да емоције дели са гледаоцима, али и где живи тренутно. - Ја емоцију моје среће делим са гледаоцима. То су они, рејтинг је народ. Ја сам… »

Вести дана »