Povezane vesti
Predsednik CSKA ne veruje u dobar ishod: ‘Popiću šampanjac ako me odluka Evrolige iznenadi’
Hot sport 16.03.2022
Veliki problemi za ruske klubove! Prvi čovek CSKA iz Moskve, Andrej Vatutin, smatra da je situacija sa ruskim klubovima u Evroligi vrlo jasno. Nažalost po CSKA, Zenit i Uniks, Vatutin je uveren da ishod neće biti pozitavan. Poznato je da su čelnici… »
Prvi čovek CSKA pesimista: Ruski timovi se neće vratiti u Evroligu
Nova 16.03.2022
Veliki udarac za košarku. Evroliga je suspendovala ruske klubove iz dva najjača evropska takmičenja i dala im je rok do 21. marta do kada mogu da se vrate ukoliko se smiri situacija u Ukrajini, ali prvi čovek CSKA ne veruje da će se to desiti. Andrej… »
Vesti dana »
Sloboda Mićalović pretučena, završila u urgentnom! Izbila svađa na parkingu, "Blic" otkriva šta se dogodilo
Blic pre 2 satajoš 4 povezane
Ekskluzivno: Poznato ko će zameniti Gorana Vesića i Tomislava Momirovića na čelu dva ministarstva
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
"Majka mi je izdahnula na rukama, šlogirala se": Mila Nađ nije samo tada bila u šoku: "Tata je izvršio samoubistvo" (video)
Blic pre 3 satajoš 2 povezane
Bivši hrvatski ministar zdravlja Vili Beroš pušten iz zatvora: „Ovo je šok za mene“
Danas pre 5 satijoš 1 povezana