Повезане вести

Неда Украден одговорила Лукасу након кривичне пријаве

Неда Украден одговорила Лукасу након кривичне пријаве

Нова 17.03.2022
Певачица се осврнула на фолкерову одлуку да поднесе кривичну пријаву против ње. Аца Лукас и његов менаџер Саша Мирковић поднели су кривичну пријаву Тужилаштву за организовани криминал Републике Србије против генералног… »
Лукас ударио на Констракту (ФОТО)

Лукас ударио на Констракту (ФОТО)

Нова 17.03.2022
Фолкер је путем Инстаграма напао овогодишњу победницу "Песме за Евровизију". Наиме, Лукас је објавио фотографију водитељке Уне Сенић, коју је, између осталог, тужио, на којој она позира са Констрактом. „Од најбоље другарице 12… »
Неда Украден одговара лукасу након кривичне пријаве: Тужио ме је, а сам једина гласала за њега! А ево шта каже за констракту…

Неда Украден одговара лукасу након кривичне пријаве: Тужио ме је, а сам једина гласала за њега! А ево шта каже за констракту…

Курир 17.03.2022
Аца Лукас и његов менаџер Саша Мирковић поднели су кривичну пријаву Тужилаштву за организовани криминал Републике Србије против генералног директора Драгана Бујошевића, уреднице забавног програма РТС Оливере Ковачевић и пет… »
Након што је тужио жири, Лукас ударио и на Констракту: "Одговор ће пронаћи Тужилаштво за организовани криминал"

Након што је тужио жири, Лукас ударио и на Констракту: "Одговор ће пронаћи Тужилаштво за организовани криминал"

Блиц 17.03.2022
Певач Аца Лукас јуче је тужио поједине чланове жирија који су оцењивали такмичаре у полуфиналу и финалу фестивала "Песма за Евровизију '22", а сада је "ударио" и на победницу овог такмичења, певачицу Ану Ђурић Констракту. Лукас… »
Искрен је, добар и много згодан! Најлепша српска водитељка коначно проговорила о дечку - ево како је завео Бојан!

Искрен је, добар и много згодан! Најлепша српска водитељка коначно проговорила о дечку - ево како је завео Бојан!

Мондо 17.03.2022
Атрактивна Драгана Косјерина рекла да "нема потребе да крије свог партнера" Атрактивна Драгана Косјерина рекла да "нема потребе да крије свог партнера" Водитељка Драгана Косјерина важи за једну од најлепших водитељки у Србији… »
Реакција Жељка Васића на Лукасову тужбу насмејала је његове пратиоце

Реакција Жељка Васића на Лукасову тужбу насмејала је његове пратиоце

Нова 17.03.2022
Након изјаве коју је дао за Нова.рс, популарни певач показао је да га нимало не погађа оптужба колеге. Аца Лукас и Саша Мирковић јуче су поднели кривичну пријаву Тужилаштву за организовани криминал Републике Србије против… »
Мук, чланови жирија овако реагују на тужбу Лукаса! Водитељка одбрусила, а Жељко Васић је урадио једно! (фото)

Мук, чланови жирија овако реагују на тужбу Лукаса! Водитељка одбрусила, а Жељко Васић је урадио једно! (фото)

Курир 17.03.2022
Аца Лукас и Саша Мирковић данас су поднели кривичну пријаву Тужилаштву за организовани криминал Републике Србије против генералног директора Драгана Бујошевића, уреднице забавног програма РТС Оливере Ковачевић и пет чланова… »

Вести дана »