Повезане вести

Председник Либералне партије у Црној Гори: Абазовић понудио да врати мандат за формирање владе

Председник Либералне партије у Црној Гори: Абазовић понудио да врати мандат за формирање владе

Еуроневс 17.03.2022
Председник Либералне партије у Црној Гори Андрија Поповић саопшто је да је потпуно незадовољан током преговора представника Грађанског покрета УРА, мандатара Дритана Абазовића и парламентарне опозиције о формирању нове… »
Завршио сам посао! Мандатар Дритан Абазовић после састанка о формирању нове црногорске Владе

Завршио сам посао! Мандатар Дритан Абазовић после састанка о формирању нове црногорске Владе

Вечерње новости 17.03.2022
Фото Д. Миловановић Након састанка у подгоричком хотелу "Хилтон", мандатар Дритан Абазовић, председник УРА, казао је да је задовољан разговором, иако је посланик Либералне партије Андрија Поповић рекао да је у једном тренутку на… »
Мандатар Абазовић: Свој посао сам скоро завршио

Мандатар Абазовић: Свој посао сам скоро завршио

Данас 16.03.2022
Председник Грађанског покрета УРА и мандатар за састав мањинске владе Дритан Абазовић саопштио је да је свој део посла скоро завршио, те да партије које имају или немају намеру да подрже владу о томе треба да одлуче на својим… »

Вести дана »