Povezane vesti

Posle 18+ fotki, šok u tangama! Karleuši spale pantalone u centru Beograda - gologuza mešala na nastupu! Foto, video

Posle 18+ fotki, šok u tangama! Karleuši spale pantalone u centru Beograda - gologuza mešala na nastupu! Foto, video

Mondo 17.03.2022
Pevačica Jelena Karleuša održala je nastup u jednom beogradskom klubu gde se pojavila u nesvakidašnjem izdanju. Pevačica Jelena Karleuša održala je nastup u jednom beogradskom klubu gde se pojavila u nesvakidašnjem izdanju Pevačica Jelena… »
VIDEO Karleuša: Bolje da me Kanje nije zapratio, samo mi je problem napravio

VIDEO Karleuša: Bolje da me Kanje nije zapratio, samo mi je problem napravio

Nova 17.03.2022
Pop pevačica Jelena Karleuša odgovarala je na pitanja medija, te se dotakla i Kanjea Vesta, kontroverznog repera koji ju je nedavno zapratio na Instagramu. „Bolje da me nije zapratio, samo mi je problem napravio i haos u medijima i na društvenim… »
Kanje Vest mi je napravio haos! Karleuša progovorila o bivšem suprugu Kim Kardašijan - otkrila da li se dopisuju!

Kanje Vest mi je napravio haos! Karleuša progovorila o bivšem suprugu Kim Kardašijan - otkrila da li se dopisuju!

Mondo 17.03.2022
Jelena Karleuša danima je u centru komentarisanja zbog zapraćivanja sa Kanjeom Vestom. Jelena Karleuša danima je u centru komentarisanja zbog zapraćivanja sa Kanjeom Vestom. Nakon što je u medijima kao bomba odjeknula vest da je Jelenu Karleušu na… »
Karleuša otkrila zašto ju je Kanje zapratio

Karleuša otkrila zašto ju je Kanje zapratio

Nova 17.03.2022
Pevačica je objasnila i zašto se slikala u reperovim patikama. U medijima se već danima priča o tome da je Jelenu Karleušu na Instagramu zapratio američki reper Kanje Vest. Budući da su on i Kim Kardašijan stavili tačku na svoj brak, svi su… »
Kanje Vest mi je napravio haos: Karleuša konačno progovorila do detalja o čuvenom američkom reperu, pa spomenula rat u…

Kanje Vest mi je napravio haos: Karleuša konačno progovorila do detalja o čuvenom američkom reperu, pa spomenula rat u…

Kurir 17.03.2022
U medijima se već danim priča o tome da je Jelenu Karleušu na Instagramu zapratio ni manje ni više nego Kanje Vest. Pošto je njegova priča sa Kim Kardašijan završena, tračevi su odmah krenuli. A da li u ovoj priči ima nešto više od klika na… »

Vesti dana »