Povezane vesti
Zelenski pozvao nemačke vlasti da 'sruše zid'
Slobodna Evropa 17.03.2022
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski optužio je Nemačku da svoju ekonomiju stavlja ispred bezbednosti svoje zemlje uoči ruske invazije, prenosi AP. On je rekao da su zapadni lideri presporo reagovali dok su se ruske snage mesecima grupisale na… »
UŽIVO Ukrajinske poslanice kod Džonsona, traže da izvrši pritisak na Pariz i Berlin
Novi magazin 17.03.2022
Četiri poslanice ukrajinskog parlamenta izjavile su danas u Londonu da Velika Britanija treba da izvrši pritisak na Francusku i Nemačku da više pomognu Ukrajini u borbi protiv ruske invazije. U obraćanju nemačkom parlamentu, Zeleski je optužio Nemačku da… »
Ukrajina u pregovorima s Rusijom traži pravne garancije za bezbednost od drugih zemalja
Politika 17.03.2022
LAVOV – Ukrajina je u pregovorima s Rusijom tražila prekid vatre, povlačenje ruskih snaga i pravne garancije za bezbednost od više zemalja, naveo je savetnik ukrajinskog predsednika Mihail Podoljak. Posle jučerašnje runde ukrajinsko-ruskih pregovora… »
Ukrajina tražila prekid vatre, povlačenje ruskih snaga i garancije za bezbednost
N1 Info 17.03.2022
Ukrajina je u pregovorima s Rusijom tražila prekid vatre, povlačenje ruskih snaga i pravne garancije za bezbednost od više zemalja, naveo je savetnik ukrajinskog predsednika Mihail Podoljak. Posle jučerašnje runde ukrajinsko-ruskih pregovora putem video… »
Vesti dana »
VJT: Policija nije upala na Filozofski, pozvana je da preuzme Pravilnik o bezbednosti
Beta pre 1 satjoš 35 povezanih
„Maskirani batinaši iz crnog džipa jurili su me dok nisam upao u Timok, a onda me tukli i slomili mi kosti“: Stravično iskustvo studenta Lazara tokom izbornog dana u Boru
Cenzolovka pre 3 satajoš 6 povezanih
AMSS upozorava na smanjenu vidljivost i poledicu na putevima u planinskim predelima
Serbian News Media pre 4 satijoš 35 povezanih
(Foto/video) Artemis II poleteo: NASA poslala ljude ka Mesecu prvi put posle više od 50 godina
Newsmax Balkans pre 49 minutajoš 53 povezane
"Evropa u velikoj opasnosti" Orban: Jedini put da se izbegne energetska kriza - hitno ukidanje sankcija Rusiji
Večernje novosti pre 4 minutajoš 60 povezanih