Повезане вести

Ивана Вулета пред СП: Циљ је одбрана титуле

Ивана Вулета пред СП: Циљ је одбрана титуле

Нови магазин 17.03.2022
Српска скакачица удаљ Ивана Вулета изјавила је данас да је спремна за предстојеће Светско дворанско првенство у Београду и да јој је циљ одбрана титуле освојене пре четири године у Бирмингему. Вулета је пре пет година пред… »
Ивана Вулета: "Хтела сам да завршим каријеру, циљ ми је да одбраним титулу светске првакиње!"

Ивана Вулета: "Хтела сам да завршим каријеру, циљ ми је да одбраним титулу светске првакиње!"

Спортске.нет 17.03.2022
Најбоља српска атлетичарка Ивана Вулета говорила је за медије у београдској Арени пред почетак Светског првенства о својим очекивањима. Без сумње, прва звезда домаће атлетике на Светском првенству у Београду јесте Ивана Вулета… »
Шпановић: Приоритет одбрана светске титуле и што ближе 7,24

Н1 Инфо 17.03.2022
Ивана Шпановић – Вулета биће једна од највећих звезда предстојећег Светског шампионата у дворани у Београдској Арени од 18. до 20. марта. Најбоља српска атлетичарка свих времена браниће планетарну круну у затвореном освојену пре… »

Спорт клуб 17.03.2022
Ивана Шпановић – Вулета биће једна од највећих звезда предстојећег Светског шампионата у дворани у Београдској Арени од 18. до 20. марта. Најбоља српска атлетичарка свих времена браниће планетарну круну у затвореном освојену пре… »

Вести дана »