Povezane vesti
Janković: Uskraćeno nam je da se obratimo građanima u Beogradu
Dnevnik 17.03.2022
BEOGRAD: Kandidat za gradonačelnika Beograda ispred liste Ujedinjeni za pobedu Srbije, Vladeta Janković, izjavio je večeras da je uprava hotela "Zira" iznenada otkazala održavanje njihove tribne, iako je termin bio pravoremeno dogovoren i unapred… »
VIDEO Hotel Zira slagao: Opoziciji rekli da je sala zauzeta, a sala prazna
Nova 17.03.2022
Iako su iz hotela "Zira" rekli da je sala za konferenciju zauzeta, te da predstavnici koalicije "Ujedinjeni za pobedu Beograda" neće moći da održe tribinu, Nova.rs je došla do snimka na kojem se vidi da u planirano vreme tribine nije bilo nikog u… »
Janković o otkazivanju tribine u Ziri: Novac su primili, razlog neubedljiv
Nova 17.03.2022
Kandidat za gradonačelnika koalicije "Ujedinjeni za pobedu Beograda" Vladeta Janković obratio se javnosti nakon informacije da je hotel "Zira" otkazao domaćinstvo na kojoj je trebalo da govore kandidati ove koalicije. „Trebalo je da bude održana… »
Janković: Kampanja neravnopravna, samo u Beogradu šest puta nam otkazali skupove
N1 Info 17.03.2022
Kandidat koalicije Ujedinjena Srbija za gradonačelnika Beograda Vladeta Janković ocenjuje da je kampanja krajnje neravnopravna, navodeći da se samo u Beogradu šest puta dogodilo da im otkažu skupove, a da su mnogi ignorisali njihove mejlove i zahteve… »
Janković: Kampanja neravnopravna, Ponoš: Razgovaraćemo s građanima gde god bude prilike
Euronews 17.03.2022
Kandidat Ujedinjene Srbije za gradonačelnika Beograda Vladeta Janković izjavio je na konferenciji za novinare da im je hotel u Beogradu otkazao prostor 12 sati pre održavanja zakazane tribine, i da je to šesti takav slučaj u Beogradu. Janković to… »
Ponoš: Ne idem na Pink jer mi je tamo prijatno, idem da me čuju građani
Nova 17.03.2022
Predsednički kandidat koalicije "Ujedinjeni za pobedu Srbije" Zdravko Ponoš rekao je večeras da neće otići na Pink televiziju zato što je poštuje, već zato što hoće da ga čuju građani Srbije. „Ja ću otići na Pink – ne jer mi je tamo… »
„Neko se uplašio zajedničkog nastupa Zdravka Ponoša i Vladete Jankovića“
Danas 17.03.2022
Neko se uplašio zajedničkog nastupa Zdravka Ponoša, kandidata za predsednika i Vladete Jankovića, kandidata za gradonačelnika koalicije „Ujedinjeni za pobedu Srbije“ pa je otkazana unapred dogovorena i plaćena tribina danas u hotelu „Zira“ u… »
Ponoš: Ići ću i na Pink da me ljudi čuju, stvari su na ivici da se prelome
N1 Info 17.03.2022
"Ja ću otići na Pink, neću otići zato što mi je tamo prijatno, zato što cenim i uvažavam tu televiziju, otići ću tamo da me ljudi čuju", rekao je kandidat za predsednika ispred koalicije Ujedinjena Srbija Zdravko Ponoš. "Stvari su na ivici da… »
Plaćenu tribinu Vladete Jankovića hotel Zira otkazao u poslednjem trenutku
Nova 17.03.2022
Kandidat za gradonačelnika koalicije Ujedinjena Srbija, profesor Vladeta Janković, održaće danas u 18 časova vanrednu konferenciju za novinare ispred hotela Zira u Beogradu. Razlog je to što im je u poslednjem trenutku otkazano održavanje tribine… »
Tribina Vladete Jankovića u hotelu Zira otkazana u poslednjem trenutku
Danas 17.03.2022
Kandidat za gradonačelnika koalicije Ujedinjena Srbija, profesor Vladeta Janković, održaće danas u 18 časova vanrednu konferenciju za novinare ispred hotela Zira u Beogradu. Razlog je to što im je u poslednjem trenutku otkazano održavanje tribine… »
Vesti dana »
UŽIVO Skupština Srbije: Đilas pozvao Brnabić da da ostavku, Aleksić je optužio da je prekršila Ustav
N1 Info pre 17 minutajoš 42 povezane
Boingov avion pao u Litvaniji: Jedan član posade poginuo, troje povređeno
BBC News pre 1 satjoš 21 povezana
Iznenađenje na predsedničkim izborima u Rumuniji: Proruski kandidat za nijansu ispred premijera
N1 Info pre 1 satjoš 14 povezanih
Dačić: Ilija Kostić tri puta pregledan, utvrđeno da nije bilo povreda
Novi magazin pre 39 minutajoš 12 povezanih
Nova najava RHMZ-a: Narednih dana toplije, a onda sledi obrt! Evo kad nas opet čeka sneg
Mondo pre 2 satajoš 12 povezanih