Povezane vesti
Svideo ti se? Napravio ti je sendvič? Đuričić očitao lekciju Ani zbog afere sa Carem, ona na sve načine pokušala da se…
Kurir 17.03.2022
Ana Jovanović došla je u rehab kod Mikija Đuričić kako bi se požalila na Filipa Cara, a onda je dobila žestoku lekciju. - Svideo ti se? - pitao je Miki. - Kakav je prema meni - rekla je ona. - Šta dva dana? - nastavio je on. - Družili smo se par… »
Žestoka svađa bivših ljubavnika! Dalila klela Cara, on joj odbrusio: Bili bismo zajedno da se ne ponaša kao kabadahija…
Kurir 17.03.2022
Haotična rasprava Dalile Dragojević i Filipa Cara zbog Ane Jovanović se nastavila i za vreme reklama. - Glupi ste i smešni, sprdaću se sa vašim mozgovima. Vi ste džiberi - rekao je Car. - Možeš sa drugima, sa mnom ne. Dabogda ti se desilo kad… »
Ženo, k*rvala si se! Dalila otkrila Caru šta mu Ana radi iza leđa, Filip joj uputio nove uvrede i psovke! Haos
Kurir 17.03.2022
Dalila Dragojević pozvala je Filipa Cara da porazgovaraju u dvorištu Bele kuće, a onda je usledila nova svađa. - Nisi zavezala otkako sam se probudio - besneo je Filip. - O njoj? Imam pravo! Ja bih sa tobom svakako pričala, a ljudi su se okupili oko… »
Suočavanje carevih ljubavnica, pljušte uvrede! Dalila: Za 2 meseca si imala 7 veza! Kakav je osećaj biti ostavljen posle…
Kurir 17.03.2022
Dalila Dragojević suočila se sa Anom Jovanović pred svima i to zbog Filipa Cara. Dalila je iznela brojne uvrede na račun zadrugarke koja je bila sa njenim bivšim dečkom. - Meni je bilo teško i kad sam videla taj poljubac, nisam imala prilike to da… »
Kreće haos! Dalila se vratila u Belu kuću, pa odmah udarila na anu! Raskrinkala Jovanovićevu, pokušava da je odovji od…
Kurir 17.03.2022
Dalila Dragojević vratilase u Belu kuću i odmah ispričala zadrugarima sa kim je Ana Jovanović flertovala na žurki na oči Filipa Cara. - Ovo pismo ostaje kao uspomena na dugo i lepo sećanje na se*s mog bivšeg dečka - rekla je Dalila. - Kažem ja… »
Gde si dežurna, da li znaš za fetiš svog dečka? Prvi susret Dalile i Ane, letelo perje zbog Cara! (video)
Kurir 17.03.2022
Dalila Dragojević vratila se u Belu kuću, te je podmah krenula da prepričava zadrugarima šta sve Ana Jovanović radi. Ubrzo nakon toga, ljute suparnice su se našle u pušaonici. - Gde si dežurna, kako bilo ispod jorgana? - pitala je Dalila Anu. -… »
Vesti dana »
Sloboda Mićalović pretučena, završila u urgentnom! Izbila svađa na parkingu, "Blic" otkriva šta se dogodilo
Blic pre 1 satjoš 4 povezane
"Majka mi je izdahnula na rukama, šlogirala se": Mila Nađ nije samo tada bila u šoku: "Tata je izvršio samoubistvo" (video)
Blic pre 2 satajoš 2 povezane
Bivši hrvatski ministar zdravlja Vili Beroš pušten iz zatvora: „Ovo je šok za mene“
Danas pre 5 satijoš 1 povezana