Povezane vesti
U toku pripreme za Novosadski polumaraton, prijavljivanje u toku
Moj Novi Sad 17.03.2022
Novosadski polumaraton, 29. po redu, održaće se u nedelju, 27. marta, a start trke zakazan je na Trgu slobode u 11 časova, precizirano je na današnjem sastanku Organizacionog odbora ove sportske manifestacije, gradskih službi, preduzeća i ustanova, koja… »
U toku pripreme za Novosadski polumaraton
RTV 17.03.2022
NOVI SAD - Novosadski polumaraton, 29. po redu, održaće se u nedelju, 27. marta, a start trke zakazan je na Trgu slobode u 11 časova, precizirano je na današnjem sastanku Organizacionog odbora ove sportske manifestacije, gradskih službi, preduzeća i… »
Novosadski polumaraton 27. marta, pripreme u toku
NoviSad.com 17.03.2022
Novi Sad – Novosadski polumaraton biće održan u nedelju, 27. marta. Start trke biće na Trgu slobode u 11 časova, precizirano je na današnjem sastanku Organizacionog odbora ove sportske manifestacije, gradskih službi, preduzeća i ustanova, koja učestvuju… »
Novosadski polumaraton 27. marta, start na Trgu slobode
Radio 021 17.03.2022
Novosadski polumaraton, 29. po redu, održaće se u nedelju, 27. marta. Start trke će biti na Trgu slobode u 11 časova. Pored glavne trke od 21 kilometar, takmičari će se oprobati i u trkama na 10, odnosno pet kilometara. U toku je prijavljivanje za… »
Vesti dana »
Ambasador Srbije u Švajcarskoj: Troje državljana Srbije povređeno u požaru, jedan se vodi kao nestao
N1 Info pre 14 minutajoš 25 povezanih
Moneke sve zapalio svojoj izjavom: „Ne znam da li ti ideš, ali ja ću biti u Atini na f4!“
Hot sport pre 4 minutajoš 88 povezanih
Četvoro Srba povređeno u požaru u Švajcarskoj! Ovo je uzrok katastrofe u kojoj su ljudi goreli živi, progovorio vlasnik bara: "Svima nam je jako teško"
Blic pre 4 minutajoš 59 povezanih
Putevi Srbije upozoravaju vozače da bez preke potrebe ne idu na put - očekuju se ledena kiša i sneg
N1 Info pre 3 satajoš 62 povezane
Za radove duž trase od Horgoša do Terminala Novi Sad raspisan tender za izgradnju naftovoda između Mađarske i Srbije
Dnevnik pre 4 satijoš 22 povezane