Povezane vesti
Sve što treba da znate o svetom Patriku zbog kojeg će novosadskim pabovima poteći zeleno pivo
Luftika 17.03.2022
Danas (17. mart) se širom sveta obeležava Dan svetog Patrika. Ovaj prvenstveno irski praznik postao je globalno prihvaćen tek kada ga je brojna irska dijaspora počela slaviti u Americi. Ljudi se oblače u zeleno, uživaju u irskoj muzici, hrani i kulturi… »
Pridružite se globalnoj euforiji: Slavimo irsku kulturu i Dan svetog Patrika u Beogradu
Telegraf 17.03.2022
Ne morate u Dablin da biste ove nedelje uživali u irskoj kulturi i muzici. Ako se pitate šta danas da obučete, odgovor je samo jedan - nešto zeleno. Dan svetog Patrika, koji se već više od 1.000 godina obeležava 17. marta, ispunjen je u celom svetu… »
Vesti dana »
(Foto, video) Jezive slike požara u Novom Pazaru. Već skoro sedam sati gori industrijska zona! Gust dim se nadvio nad gradom, izdato upozorenje!
Blic pre 2 minutajoš 48 povezanih
RHMZ izdao upozorenje za subotu na ledenu kišu, za nedelju na olujni vetar
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 27 povezanih
Fric eliminisao Vavrinku, veteran se sa pivom u rukama oprostio od Melburna
RTS pre 2 minutajoš 47 povezanih
Ostoja otkrio zašto nije hteo da se javi Željku Obradoviću na telefon: Da sam ja to uradio - nabili biste mi iglu u oko!
Kurir pre 37 minutajoš 24 povezane
Tegeltija pitao Ostoju Mijailovića da li dovodi Bogdana Bogdanovića u Partizan: Pogledajte njegovu reakciju
Telegraf pre 2 satajoš 25 povezanih