Повезане вести

‘Ово је више од срамоте’: Гробари после елиминације од Фејенорда огорчени на Станојевића и Јојића, само их је један играч…

‘Ово је више од срамоте’: Гробари после елиминације од Фејенорда огорчени на Станојевића и Јојића, само их је један играч…

Хот спорт 18.03.2022
‘Парни ваљак’ завршио је синоћ своју епизоду у Лиги конференција још једним поразом од Фејенорда, синоћ је холандска екипа на ‘Де Кајпу’ славила резултатом 3:1. Претходног четвртка, Холанђани су тријумфовали у престоници Србије… »
Здјелар: Нисмо се обрукали

Здјелар: Нисмо се обрукали

Вести онлине 18.03.2022
Капитен Партизана Саша Здјелар сумирао је утиске након елиминације његове екипе у осмини финала Лиге конференција. Како је рекао, он и његови саиграчи иду даље и окрећу се обавезама у Србији. – Мислим да је било доста тешко… »
‘Ми смо хтели да одиграмо нерешено’: Станојевић задовољан упркос болној елиминацији из лк, радује га једна ствар код младих…

‘Ми смо хтели да одиграмо нерешено’: Станојевић задовољан упркос болној елиминацији из лк, радује га једна ствар код младих…

Хот спорт 18.03.2022
Станојевић ипак похвалио своје фудбалере. Иако су се навијачи Партизана потајно надали да њихови миљеници могу да приреде чудо у Ротердаму, то се није догодило, те је ‘парни ваљак’ елиминасан од Фејенорда у Лиги конференција… »
Нисмо се обрукали, у Европи смо направили пуно! Саша Здјелар реалан: Бољи су, знамо за шта се сада боримо

Нисмо се обрукали, у Европи смо направили пуно! Саша Здјелар реалан: Бољи су, знамо за шта се сада боримо

Мондо 18.03.2022
"Будимо реални, у овом моменту они су квалитетнија екипа", рекао је после пораза у Холандији везиста Партизана Саша Здјелар. "Будимо реални, у овом моменту они су квалитетнија екипа", рекао је после пораза у Холандији везиста… »
Здјелар: Нисмо се обрукали, у Европи смо направили пуно

Здјелар: Нисмо се обрукали, у Европи смо направили пуно

Нова 18.03.2022
Фудбалери Партизана двомеч видели као лекцију Саша Здјелар, везиста Партизана, истакао је да се црно-бели нису обрукали у двомечу против Фејенорда (8:3) у осмини финала Лиге конференција. „Мислим да је било доста тешко. Знали смо… »
Станојевић: Радује ме како смо одиграли против Фејенорда

Станојевић: Радује ме како смо одиграли против Фејенорда

Нова 18.03.2022
Станојевић истакао позитивне детаље Александар Станојевић, тренер Партизана, био је задовољан приказаном игром упркос томе што је „парни ваљак“ елиминисан од Фејенорда у осмини финала Лиге конференција (укупни резултат 8:3)… »
Радује ме начин на који смо играли: Станојевић задовољан издањем својих пулена

Радује ме начин на који смо играли: Станојевић задовољан издањем својих пулена

Вечерње новости 17.03.2022
ФОТО: ФК Партизан Није Партизан успео да преокрене резултат из Београда и у Ротердаму избаци холандског представника из Лиге конференција. Тренер тима из Београда огласио се након меча. - Сигурно да смо били конкурентији сада… »

Вести дана »