Povezane vesti
Stavila sam silikone, ugojila se 5 kila i najbolja sam riba na estradi: Sandra Afrika o bakšišu i momcima - Niko me neće
Mondo 18.03.2022
Pevačica iskreno o kilaži, kolegama i nedostatku udvarača. Pevačica iskreno o kilaži, kolegama i nedostatku udvarača Pevačica Sandra Afrika važi za jednu od najzgodnijih na našoj estradi. Ističe da su joj treninzi bitni, ali i da je imala… »
Sandra Afrika je 15 godina na estradi! Važi za jednu od najzgodnijih, ali joj se muškarci ne udvaraju! Misli da je ovo…
Kurir 18.03.2022
Pevačica Sandra Afrika važi za jednu od najzgodnijih na našoj estradi. Ističe da su joj treninzi bitni, ali i da je imala estetskih zahvata. - Davno sam još pričala o korigovanju, to su grudi i to je to. Gledam da ne preterujem u tim nekim stvarima… »
Vesti dana »

Studenti u blokadi objavili mapu protesta: Evo kojim ulicama će se sutra šetati i šta će sve biti zatvoreno (foto)
Blic pre 21 minutajoš 57 povezanih

BLOG UŽIVO Kolone građana još stižu na plato ispred Skupštine Srbije, hiljade čekaju da pređu Brankov most, pešaci idu i preko Gazele
Nova pre 20 minutajoš 102 povezane

MUP: Određeno zadržavanje osumnjičenom da je u Žarkovu automobilom oborio tri osobe
RTV pre 2 satajoš 32 povezane

Zelenski: Rusi planiraju da izađu iz Kurska i opkole našu vojsku; Moskva: Oboren ukrajinski "mig 29"
RTS pre 21 minutajoš 23 povezane