Povezane vesti
Stavila sam silikone, ugojila se 5 kila i najbolja sam riba na estradi: Sandra Afrika o bakšišu i momcima - Niko me neće
Mondo 18.03.2022
Pevačica iskreno o kilaži, kolegama i nedostatku udvarača. Pevačica iskreno o kilaži, kolegama i nedostatku udvarača Pevačica Sandra Afrika važi za jednu od najzgodnijih na našoj estradi. Ističe da su joj treninzi bitni, ali i da je imala… »
Sandra Afrika je 15 godina na estradi! Važi za jednu od najzgodnijih, ali joj se muškarci ne udvaraju! Misli da je ovo…
Kurir 18.03.2022
Pevačica Sandra Afrika važi za jednu od najzgodnijih na našoj estradi. Ističe da su joj treninzi bitni, ali i da je imala estetskih zahvata. - Davno sam još pričala o korigovanju, to su grudi i to je to. Gledam da ne preterujem u tim nekim stvarima… »
Vesti dana »

Policija za razbijanje demonstracija kod Pionirskog parka i Predsedništva, Žandarmerija oko Skupštine
Novi magazin pre 28 minutajoš 42 povezane

Oglasio se MUP o stanju troje povređenih u Žarkovu, vozač pružao otpor pri hapšenju
Euronews pre 58 minutajoš 24 povezane

Protest „15. za 15“: Građani se okupljaju širom grada, incident na Žarkovu
Insajder pre 53 minutajoš 14 povezanih

Ukrajinci bačeni na kolena: Gube tlo u zoni koju su držali mesecima, Rusi napreduju strahovito
Mondo pre 53 minutajoš 15 povezanih