Povezane vesti
Stavila sam silikone, ugojila se 5 kila i najbolja sam riba na estradi: Sandra Afrika o bakšišu i momcima - Niko me neće
Mondo 18.03.2022
Pevačica iskreno o kilaži, kolegama i nedostatku udvarača. Pevačica iskreno o kilaži, kolegama i nedostatku udvarača Pevačica Sandra Afrika važi za jednu od najzgodnijih na našoj estradi. Ističe da su joj treninzi bitni, ali i da je imala estetskih… »
Sandra Afrika je 15 godina na estradi! Važi za jednu od najzgodnijih, ali joj se muškarci ne udvaraju! Misli da je ovo razlog!…
Kurir 18.03.2022
Pevačica Sandra Afrika važi za jednu od najzgodnijih na našoj estradi. Ističe da su joj treninzi bitni, ali i da je imala estetskih zahvata. - Davno sam još pričala o korigovanju, to su grudi i to je to. Gledam da ne preterujem u tim nekim stvarima zato… »
Vesti dana »
Novi bilans: U poplavama u Nepalu poginulo 157 osoba, stotine turista se vode kao nestale
N1 Info pre 47 minutajoš 46 povezanih
Trener Hetafea zagrmeo pred revanš sa Partizanom: Crno-beli imaju kvalitet da odigraju odličnu utakmicu pred krcatim tribinama
Kurir pre 12 minutajoš 38 povezanih
Prosečna plata u junu u Srbiji bila 120.000 dinara, polovina zaposlenih radila za manje od 95.000
Jugmedia pre 32 minutajoš 45 povezanih
Skupština završena za danas, poslanici vlasti se tri sata jedini javljali za reč po amandmanima
Beta pre 2 satajoš 48 povezanih