Povezane vesti
Prištinski mediji: Dora Bakojani nova izvestiteljka Saveta Evrope za Kosovo
N1 Info 18.03.2022
Parlamentarna skupština Saveta Evrope izabrala je Doru Bakojani za novog izvestioca za Kosovo, javilo je nekoliko kosovskih medija, prenosi KoSSev. Mediji u Prištini prenose, pozivajući se na prisustvo kosovske delegacije u pododboru ovog tela za… »
Dora Bakojanis novi izvestilac za Kosovo
RTV 18.03.2022
PRIŠTINA - Parlamentarna skupština Saveta Evrope izabrala je Doru Bakojanis za novog izvestioca za Kosovo, javilo je nekoliko kosovskih medija, prenosi KoSSev. Mediji u Prištini prenose, pozivajući se na prisustvo kosovske delegacije u pododboru ovog… »
Prištinski mediji: Dora Bakojanis nova izvestiteljka Saveta Evrope za Kosovo
Euronews 18.03.2022
Parlamentarna skupština Saveta Evrope izabrala je Doru Bakojanis za novog izvestioca za Kosovo, javilo je nekoliko kosovskih medija, prenosi Kossev. Mediji u Prištini prenose, pozivajući se na prisustvo kosovske delegacije u pododboru ovog tela za… »
Vesti dana »

Ovako je Tramp Saznao da je Kirk umro: "Mislim da sam ja taj koji mu je saopštio, bio je to težak dan"
Blic pre 30 minutajoš 61 povezana

Većina toplana u Srbiji povećala cenu grejanja: Koliko će koštati po gradovima?
Glas Zaječara pre 8 satijoš 20 povezanih

Šta ovo bi na evrobasketu? Silna Turska razbila Grčku, za zlato igra sa Nemačkom!
Večernje novosti pre 16 minutajoš 33 povezane

U Nišu ovog vikenda drugi „protest protiv blokada“: SNS organizovano poziva članove i traži potvrdu učešća
Danas pre 10 satijoš 14 povezanih