Повезане вести

Небојша Човић: ‘Морамо бити на земљи! Били би непобедиви на ф4 у Београду!’

Небојша Човић: ‘Морамо бити на земљи! Били би непобедиви на ф4 у Београду!’

Хот спорт 18.03.2022
‘Тешко да пет, шест милиона може да надјача 40 милиона евра!’ Први човек КК Црвена звезда, Небојша Човић, гостовао је у емисији ‘Фокус‘ на Б92 телевизији. Човић је говорио о бројним актуелним темама везаним за црвено-беле, а… »
Терзић: Поносан сам, Звезда је опет велика!

Терзић: Поносан сам, Звезда је опет велика!

Спортски журнал 18.03.2022
Звезда је у реванш мечу осмине финала Лиге Европе савладала Ренџерс 2:1, али је елиминисана због пораза у Глазгову 3:0. „Поносан сам и неизмерно срећан када видим како из дана у дан, из утакмице у утакмицу растемо као… »
Терзић: Црвена звезда је опет велика

Терзић: Црвена звезда је опет велика

Вечерње новости 18.03.2022
ФОТО: М. Вукадиновић Звезда је у реванш мечу осмине финала Лиге Европе савладала Ренџерс 2:1, али је елиминисана због пораза у Глазгову 3:0.… »
‘Црвена звезда је опет велика’: Јаке речи Звездана Терзића после испадања из Лиге Европе, ево која је најбоља потрврда да је…

‘Црвена звезда је опет велика’: Јаке речи Звездана Терзића после испадања из Лиге Европе, ево која је најбоља потрврда да је…

Хот спорт 18.03.2022
Терзић задовољан оним то је Звезда показала у двомечу са Ренџерсом. Победила је Црвена звезда синоћ Ренџерс пред својим навијачима резултатом 2:1, али то је недовољно за пролаз у наредну рунду такмичења пошто је резултат у… »
‘Тужан сам што нисмо прошли’: Драговић утучен после синоћње утакмице, захвалио се навијачима на невероватној подршци! (видео)…

‘Тужан сам што нисмо прошли’: Драговић утучен после синоћње утакмице, захвалио се навијачима на невероватној подршци! (видео)…

Хот спорт 18.03.2022
Жао му је што Звезда није прошла даље. Фудбалери Црвене звезде су савладали екипу Ренџерса у реванш мечу осмине финала другог по јачини европског клупског такмичења резултатом 2:1, а утиске након још једне добре партије у… »
Терзић и не доводи у питање титулу, жели да се срећа врати у квалификацијама!

Терзић и не доводи у питање титулу, жели да се срећа врати у квалификацијама!

Спортске.нет 18.03.2022
Након победе над Ренџерсом и испадања из Лиге Европе, огласио се и Звездан Терзић, генерални директор Црвене звезде. Он је у свом саопштењу истакао да је презадовољан учињеним и да клуб расте из дана у дан. "Поносан сам и… »
Пикси о испадању Црвене звезде: Прошао је срећнији тим, честитке Декију и играчима

Пикси о испадању Црвене звезде: Прошао је срећнији тим, честитке Декију и играчима

Данас 18.03.2022
У Црвеној звезди сматрају да је Драган Стојковић Пикси директно умешан у овосезонску бробу вечитих ривала за шампионску титулу у Суперлиги, међутим селектор Србије, сумирањем утисака после реванша црвено-белих са Ренџерсом, у… »
Да не буде забуне: Пикси објаснио због чега се Ераковић није нашао на списку, а тек да видите шта мисли о Душану Влаховићу!…

Да не буде забуне: Пикси објаснио због чега се Ераковић није нашао на списку, а тек да видите шта мисли о Душану Влаховићу!…

Хот спорт 18.03.2022
Ево шта има да каже селектор ‘орлова’. Фудбалску репрезентацију Србије очекују пријатељске утакмице са Мађарском и Данском, селектор Драган Стојковић Пикси објавио списак играча на које ће рачунати у тим мечевима, а више о томе… »
Пикси: Штета због Звезде, прошао је срећнији тим!

Пикси: Штета због Звезде, прошао је срећнији тим!

Спортски журнал 18.03.2022
Фудбалери Црвене звезде нису успели да се пласирају у четвртфинале Лиге Европе, пошто су синоћ на свом терену у реванш мечу победили Ренџерс са 2:1. У првом дуелу осмине финала у Шкотској, Звезда је поражена са 0:3. Селектор… »
Пиксија нико није питао, али је сам тражио да коментарише Звезду!

Пиксија нико није питао, али је сам тражио да коментарише Звезду!

Спортске.нет 18.03.2022
Драган Стојковић Пикси је гледао двомеч Црвене звезде и Ренџерса и истакао је да је презадовољан начином на који је играо тим Дејана Станковића. Истиче и да је срећнији тим победио. "Прошао је срећнији тим. Декију и играчима… »

Вести дана »