Повезане вести
Небојша Човић: ‘Морамо бити на земљи! Били би непобедиви на ф4 у Београду!’
Хот спорт 18.03.2022
‘Тешко да пет, шест милиона може да надјача 40 милиона евра!’ Први човек КК Црвена звезда, Небојша Човић, гостовао је у емисији ‘Фокус‘ на Б92 телевизији. Човић је говорио о бројним актуелним темама везаним за црвено-беле, а… »
Терзић: Поносан сам, Звезда је опет велика!
Спортски журнал 18.03.2022
Звезда је у реванш мечу осмине финала Лиге Европе савладала Ренџерс 2:1, али је елиминисана због пораза у Глазгову 3:0. „Поносан сам и неизмерно срећан када видим како из дана у дан, из утакмице у утакмицу растемо као… »
Терзић: Црвена звезда је опет велика
Вечерње новости 18.03.2022
ФОТО: М. Вукадиновић Звезда је у реванш мечу осмине финала Лиге Европе савладала Ренџерс 2:1, али је елиминисана због пораза у Глазгову 3:0.… »
‘Црвена звезда је опет велика’: Јаке речи Звездана Терзића после испадања из Лиге Европе, ево која је најбоља потрврда да је…
Хот спорт 18.03.2022
Терзић задовољан оним то је Звезда показала у двомечу са Ренџерсом. Победила је Црвена звезда синоћ Ренџерс пред својим навијачима резултатом 2:1, али то је недовољно за пролаз у наредну рунду такмичења пошто је резултат у… »
‘Тужан сам што нисмо прошли’: Драговић утучен после синоћње утакмице, захвалио се навијачима на невероватној подршци! (видео)…
Хот спорт 18.03.2022
Жао му је што Звезда није прошла даље. Фудбалери Црвене звезде су савладали екипу Ренџерса у реванш мечу осмине финала другог по јачини европског клупског такмичења резултатом 2:1, а утиске након још једне добре партије у… »
Терзић и не доводи у питање титулу, жели да се срећа врати у квалификацијама!
Спортске.нет 18.03.2022
Након победе над Ренџерсом и испадања из Лиге Европе, огласио се и Звездан Терзић, генерални директор Црвене звезде. Он је у свом саопштењу истакао да је презадовољан учињеним и да клуб расте из дана у дан. "Поносан сам и… »
Пикси о испадању Црвене звезде: Прошао је срећнији тим, честитке Декију и играчима
Данас 18.03.2022
У Црвеној звезди сматрају да је Драган Стојковић Пикси директно умешан у овосезонску бробу вечитих ривала за шампионску титулу у Суперлиги, међутим селектор Србије, сумирањем утисака после реванша црвено-белих са Ренџерсом, у… »
Да не буде забуне: Пикси објаснио због чега се Ераковић није нашао на списку, а тек да видите шта мисли о Душану Влаховићу!…
Хот спорт 18.03.2022
Ево шта има да каже селектор ‘орлова’. Фудбалску репрезентацију Србије очекују пријатељске утакмице са Мађарском и Данском, селектор Драган Стојковић Пикси објавио списак играча на које ће рачунати у тим мечевима, а више о томе… »
Пикси: Штета због Звезде, прошао је срећнији тим!
Спортски журнал 18.03.2022
Фудбалери Црвене звезде нису успели да се пласирају у четвртфинале Лиге Европе, пошто су синоћ на свом терену у реванш мечу победили Ренџерс са 2:1. У првом дуелу осмине финала у Шкотској, Звезда је поражена са 0:3. Селектор… »
Пиксија нико није питао, али је сам тражио да коментарише Звезду!
Спортске.нет 18.03.2022
Драган Стојковић Пикси је гледао двомеч Црвене звезде и Ренџерса и истакао је да је презадовољан начином на који је играо тим Дејана Станковића. Истиче и да је срећнији тим победио. "Прошао је срећнији тим. Декију и играчима… »
Вести дана »
Нема најаве састанка Путина и Трампа до краја године: Песков открива шта кочи разговоре
Дневник пре 25 минутајош 24 повезане
Пронађена два тела у стану у Никшићу; Огласила се полиција: Двоструко убиство; Потрага за убицом у току
Б92 пре 36 минутајош 17 повезаних
Време се колеба између зиме и пролећа: Ледено јутро, магла без краја, а температуре скачу до 15 степени
Дневник пре 1 сатјош 15 повезаних