Повезане вести
"Не смем да останем трудна": Крстиња Тодоровић смршала 88 килограма, а ево шта су јој лекари рекли после две операције
Мондо 18.03.2022
Певачица ће на трудноћу морати да сачека. Певачица ће на трудноћу морати да сачека. Певачица Крстиња Тодоровић се за две године у Звездама Гранда потпуно трансформисала и смршала чак 88 килограма захваљујући операцији смањења… »
Звезда Гранда имала 160 КГ, смршала 90 КГ: На улици су је звали крмачо, а сад је рибетина! Једну ствар никако не сме да уради
Курир 18.03.2022
Крстиња Тодоровић (25) смршала је 90 килограма и од дебељуце постала топ риба! Такмичарка "Звезда Гранда“ пре две године се подвргла операцији смањења желуца јер је имала чак 160 килограма. Сада изгледа боље него икада, па… »
На улици су викали да сам крмача: Крстиња смршала 90 кила - "Кад сам имала 160 питали су да ли знам да сам наказа"
Мондо 18.03.2022
Певачица након губитка 90 килограма открила какве је све коментаре чула и прочитала о себи. Певачица након губитка 90 килограма открила какве је све коментаре чула и прочитала о себи Крстиња Тодоровић јавни живот је започела на… »
Вести дана »
Мали: Србија чврсто на путу ка ЕУ; Билчик: Београд и Западни Балкан све важнији на мапи инвеститора
РТС пре 21 минутајош 14 повезаних
Временска прогноза за Србију 9. децембра 2025: магла ујутру, претежно сунчано током дана
Наслови.аи пре 48 минутајош 16 повезаних
Почетак примене Закона "Свој на своме" за упис права својине на непокретностима у Србији
Наслови.аи пре 11 минутајош 29 повезаних
Власти издале упозорење: Могућ мега-земљотрес, спремите планове евакуације
Ало пре 1 сатјош 16 повезаних