Povezane vesti
„Savetovao sam Vlahovića da ostane u Italiji“
Sport klub 18.03.2022
Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković rekao je da je zadovoljan kako se Dušan Vlahović snašao u Juventusu, kao i da ga je svojevremeno savetovao da ostane u Italiji, ali da ne misli da je to bilo presudno u njegovoj konačnoj odluci… »
Vlahović prelaskom u Juventus doneo pravu odluku
Danas 18.03.2022
Dušan Vlahović se brzo prilagodio zahtevima u Juventusu. Deluje da je prelaskom iz Fiorentine, tokom zimskog prelaznog roka, u redove Stare dame doneo odličnu odluku, što je i stav selektora Srbije, Dragana Stojkovića Piksija. Piksi je ispratio nastupe… »
Stojković o Vlahovićevom prelasku u Juventus: Doneo je pravu odluku
Sportski žurnal 18.03.2022
"Izabrao je dobru sredinu. Juventus je jedan od najvećih klubova u Evropi. Od njega ne treba očekivati da svaku utakmicu rešava, da daje gol, dva ili tri, to je potpuno nepotrebno" Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković izjavio je… »
Piksijeva anegdota o Vlahoviću, u šetnji tražio savet za odluku karijere
Nova 18.03.2022
Znao je Vlahović kome da se obrati Dragan Stojković govorio je o Dušanu Vlahoviću. Objavio je spisak, a reči je bilo o novoj zvezdi Juventusa. "Kako sam zadovoljan njegovim igrama? Čim je na spisku znači da sam zadovoljan. Po meni je izabrao dobru… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za septembar: Pretežno sunčano uz lokalne pljuskove i povremeno osveženje
Naslovi.ai pre 7 minutajoš 18 povezanih
Ubistvo repera Tupaka Šakura: Glavni optuženi Dvejn Dejvis proglašen krivim
BBC News pre 24 minutajoš 17 povezanih
Propao mu plan za beg jer nije imao novac za taksi! Ovako je trostruki ubica iz Danilovgrada završio u šumi u opsadi
Mondo pre 54 minutajoš 39 povezanih
Sastanak povodom 65. godišnjice prve konferencije Pokreta nesvrstanih u Palati Srbija
RTS pre 19 minutajoš 13 povezanih