Povezane vesti
Nije klošar, ali ni biznismen! Zolina majka osula paljbu po Miljani - "Nema pare, to je sve deo plana"
Mondo 18.03.2022
Majka aktuelnog učesnika Zadruge i bivšeg dečka Miljane Kulić, Lazara Čolića Zole oglasila se za medije i prokomentarisala trenutnu situaciju u rijalitiju. Majka aktuelnog učesnika Zadruge i bivšeg dečka Miljane Kulić, Lazara Čolića Zole… »
Miljana glumi, sve je to maslo Marije i Siniše! Oglasila se Zolina majka i žestoko oplela po Kulićima, nije birala reči!
Alo 18.03.2022
Bosa je kao i uvek surovo iskrena kada su odnosi Zole i Miljane u pitanju. Nedavno se oglasila majka aktuelnog učesnika najgledanijeg rijaliti programa na našim prostorima "Zadruga", Lazara Čolića Zole i otkrila svoje mišljenje o celokupnoj… »
Neću da me neko pravi budalom! Bebica van sebe zbog Miljaninih šala, Kulićeva ga kroz suze ubeđuje da je sve to samo igra…
Kurir 18.03.2022
Miljana Kulić i njen novi dečko Nenadom Bebicom Macanovićem, otkako su ušli u Belu kuću, često se svađaju, a Kulićeva je obećala da ga više neće sikirati. - Ja sam rekla da ne ulaze. Nećeš sa mnom da se svađaš, evo obećavam ti. Kod kuće… »
Vesti dana »
UŽIVO Studenti iz Beograda krenuli peške za Novi Sad, građani Stare Pazove im priredili gozbu (FOTO; VIDEO)
Danas pre 57 minutajoš 47 povezanih
BLOG Srbija za studente: Praznik ljubavi i solidarnosti, podrška stiže sa svih strana. Uključite se i Vi!
Nova pre 1 satjoš 31 povezana
Sudarili se putnički avion i helikopter u Vašingtonu: Ne očekuje se da ima preživelih, među putnicima bili i ruski svetski prvaci u klizanju (FOTO, VIDEO)
Danas pre 3 satajoš 50 povezanih
Konačno se oglasio inženjer Đajić na Vučićeve optužbe da je hapšen i da je prevarant
Nova pre 10 satijoš 4 povezane
Uživo Tramp se obraća nakon avionske nesreće u Vašingtonu: "Nažalost nema preživelih"
Telegraf pre 33 minutajoš 42 povezane