Повезане вести
Није клошар, али ни бизнисмен! Золина мајка осула паљбу по Миљани - "Нема паре, то је све део плана"
Мондо 18.03.2022
Мајка актуелног учесника Задруге и бившег дечка Миљане Кулић, Лазара Чолића Золе огласила се за медије и прокоментарисала тренутну ситуацију у ријалитију. Мајка актуелног учесника Задруге и бившег дечка Миљане Кулић, Лазара… »
Миљана глуми, све је то масло Марије и Синише! Огласила се Золина мајка и жестоко оплела по Кулићима, није бирала речи!
Ало 18.03.2022
Боса је као и увек сурово искрена када су односи Золе и Миљане у питању. Недавно се огласила мајка актуелног учесника најгледанијег ријалити програма на нашим просторима "Задруга", Лазара Чолића Золе и открила своје мишљење о… »
Нећу да ме неко прави будалом! Бебица ван себе због Миљаниних шала, Кулићева га кроз сузе убеђује да је све то само игра! Хаос…
Курир 18.03.2022
Миљана Кулић и њен нови дечко Ненадом Бебицом Мацановићем, откако су ушли у Белу кућу, често се свађају, а Кулићева је обећала да га више неће сикирати. - Ја сам рекла да не улазе. Нећеш са мном да се свађаш, ево обећавам ти… »
Вести дана »
Крај рата у Украјини зависи од руске спремности: званичници Вашингтона и Кијева
BBC News пре 2 сатајош 28 повезаних
Временска прогноза за суботу, 6. децембар: Облачно са слабом кишом и ветром
Бета пре 3 сатајош 24 повезане
"Не чујете шта ми вичу..." Кевин Пантер проговорио о инциденту са навијачима Звезде
Вечерње новости пре 1 сатјош 50 повезаних
Снабдевање горивом у Србији рекордно: Увезено више него у 2023. и 2024. заједно
Радио 021 пре 2 сатајош 21 повезана
ИАЕА: Заштитна структура напуштене нуклеарне електране Чернобил изгубила примарну заштитну функцију
Бета пре 2 сатајош 20 повезаних