Повезане вести

Није клошар, али ни бизнисмен! Золина мајка осула паљбу по Миљани - "Нема паре, то је све део плана"

Није клошар, али ни бизнисмен! Золина мајка осула паљбу по Миљани - "Нема паре, то је све део плана"

Мондо 18.03.2022
Мајка актуелног учесника Задруге и бившег дечка Миљане Кулић, Лазара Чолића Золе огласила се за медије и прокоментарисала тренутну ситуацију у ријалитију. Мајка актуелног учесника Задруге и бившег дечка Миљане Кулић, Лазара… »
Миљана глуми, све је то масло Марије и Синише! Огласила се Золина мајка и жестоко оплела по Кулићима, није бирала речи!

Миљана глуми, све је то масло Марије и Синише! Огласила се Золина мајка и жестоко оплела по Кулићима, није бирала речи!

Ало 18.03.2022
Боса је као и увек сурово искрена када су односи Золе и Миљане у питању. Недавно се огласила мајка актуелног учесника најгледанијег ријалити програма на нашим просторима "Задруга", Лазара Чолића Золе и открила своје мишљење о… »
Нећу да ме неко прави будалом! Бебица ван себе због Миљаниних шала, Кулићева га кроз сузе убеђује да је све то само игра! Хаос…

Нећу да ме неко прави будалом! Бебица ван себе због Миљаниних шала, Кулићева га кроз сузе убеђује да је све то само игра! Хаос…

Курир 18.03.2022
Миљана Кулић и њен нови дечко Ненадом Бебицом Мацановићем, откако су ушли у Белу кућу, често се свађају, а Кулићева је обећала да га више неће сикирати. - Ја сам рекла да не улазе. Нећеш са мном да се свађаш, ево обећавам ти… »

Вести дана »