Povezane vesti
Plašio sam se da li ću se probuditi posle anestezije! Pevač iskreno o operaciji želuca, a evo šta nikako ne sme!
Kurir 18.03.2022
Učesnik takmičenja "Zvezde Granda", pevač Sloba Vasić pre dva dana organizovao je prvi rođendan i krštenje svojoj ćerkici Mariji, koju ima sa suprugom Jelenom Karagić. Pevač i njegova supruga otkrili su kako je protekao sam čin krštenja, te da su koliko… »
Sloba Vasić: Plašio sam se da se neću probuditi nakon operacije želuca
Nova 18.03.2022
Pevač otkrio šta mu je sada zabranjeno da konzumira. Učesnik takmičenja „Zvezde Granda“, pevač Sloba Vasić pre dva dana organizovao je prvi rođendan i krštenje svojoj ćerki Mariji, koju ima sa suprugom Jelenom Karagić. Iako je devojčica napunila tek… »
Vesti dana »
Tokom večeri bez zadržavanja na naplatnim stanicama auto-puteva: Evo kakvo je stanje na graničnim prelazima
Kurir pre 3 satajoš 1 povezana
Pijan tukao ženu cepanicom u glavu Užas u Zemunu: Uhapšen zbog nasilja u porodici
Blic pre 5 satijoš 1 povezana
Zelenski objavio imena kandidata za novog šefa Kabineta, nakon ostavke Andrija Jermaka
Danas pre 7 satijoš 1 povezana
(Video) Alkohol, psihijatar i razvod Vlada iz "Magla benda" o teškom periodu kroz koji je prošao: "Bože, meni ni lekovi ne mogu da pomognu, ja nisam dobro i dalje"
Blic pre 5 satijoš 1 povezana
Menadžer grada Beograda: Novi most biće tri puta veći od Starog savskog mosta
Danas pre 6 satijoš 1 povezana