Povezane vesti
Biljana Stojković: Ne bih potpisala nezavisnost Kosova, nisam da Srbija uđe u NATO
Beta 18.03.2022
Pročitala sam svako slovo Ustava jer je važno da se svaki predsednik drži onoga što piše u Ustavu, a dobro znamo da to nisu ingerencije koje je preuzeo, odnosno oduzeo od institucija Aleksandar Vučić, kazala je profesorka Biljana Stojković, kandidatkinja… »
Biljana Stojković: Ne bih potpisala nezavisnost Kosova, nisam da Srbija udje u NATO
Radio sto plus 18.03.2022
Govoreći o ustavnim ingerencijama predsednka države, Stojković je u intervjuu za Novi magazin precizirala da ukoliko pobedi, neće biti vrhovna komandantkinja vojske Srbije. „U Ustavu ne piše da je predsednik vrhovni komandant, osim u ratnoj situaciji“… »
Biljana Stojković: Ne bih potpisala nezavisnost Kosova, nisam za Srbiju u NATO
Nova 18.03.2022
Pročitala sam svako slovo Ustava jer je važno da se svaki predsednik drži onoga što piše u Ustavu, a dobro znamo da to nisu ingerencije koje je preuzeo, odnosno oduzeo od institucija Aleksandar Vučić, kazala je profesorka Biljana Stojković, kandidatkinja… »
Vesti dana »

Samit Putin - Tramp ne odgovara Kijevu ni Evropi, „drske“ terorističke akcije Sirskog - nikome
Sputnik pre 25 minutajoš 66 povezanih

Sahranjeni novinari Al Džazire koje su ubile izraelske snage u Gazi
BBC News pre 25 minutajoš 31 povezana

Ratni veteran koji je pušten: Policajac mi je stao nogom na glavu, postoji snimak - nisu imali dokaz da sam uradio bilo koje delo
N1 Info pre 4 satijoš 19 povezanih

Uživo haos zbog požara u crnoj gori! Vatra stigla do plaža, gori i Podgorica, vatrogasac povređen u eksploziji! Ugrožene kuće, dramatični snimci evakuacije
Kurir pre 0 minutajoš 70 povezanih

Oglasila se Narodna banka Srbije Tiče se kursa evra, menja se jedna stvar
Alo pre 1 satjoš 27 povezanih