Povezane vesti
Marija Šerifović otkrila da li će pevati Konstraktinu pesmu na koncertima
Nova 18.03.2022
Marija Šerifović održaće koncerte za beogradsku publiku 23, 24 i 28. marta. Zbog svega toga regionalna muzička zvezda objavila je da zbog velikog interesovanja od danas publika može da kupi karte i za četvrti koncert, koji je zakazala za 29. mart … »
Spremna za nove rekorde! Neverovatne vesti Marije Šerifović! Nakon tri rasprodata koncerta Marija zakazala novi, četvrti!
Blic 18.03.2022
Uopšte nije floskula da se regionalnoj muzičkoj zvezdi Mariji Šerifović smeše novi rekordi za koje je isključivo zaslužna samo ona! Nakon uspešnih koncerata u Banja Luci i Zagrebu, Marija Šerifović sprema se za niz koncertnih druženja sa… »
Zakazala i četvrti datum: Veliko interesovanje za koncerte Marije Šerifović
Večernje novosti 18.03.2022
Foto ATA Images - Ne mogu vam opisati koliko sam srećna - poručila je Šerifovićeva. - LJudi moji, ovo je nešto što me zaista čini srećnom i uvek podseti na to koliko uvažavam sve što radimo zajedno. Hvala vam! Dugo nisam pevala i spremite se za… »
Vesti dana »

Protest '15. za 15' blokirao Beograd, studenti najavili finale u 21 sat
Bloomberg Adria pre 18 minutajoš 57 povezanih

Demonstranti zauzeli prostor ispred Narodne skupštine - na terenu i jake policijske snage
Sputnik pre 18 minutajoš 102 povezane

Određeno zadržavanje muškarcu koji je u Žarkovu automobilo udario troje građana
Radio 021 pre 2 satajoš 32 povezane

Beograd preplavljen ljudima, na ulicama više stotina hiljada onih koji protestvuju
Nova ekonomija pre 1 satjoš 39 povezanih

Britanski premijer traži pritisak na Putina! "Moramo da jačamo Ukrajinu"
Kurir pre 48 minutajoš 23 povezane