Povezane vesti
Bivši muž snežane Savić prošao pakao sa 3 decenije mlađom ženom: Zašto sam kažnjena i čime sam zaslužila da mi se sve ovo…
Kurir 18.03.2022
Snežana Savić godinama je bila u braku sa rediteljem Dragoslavom Lazićem, koji se sada našem u žiži javnosti zbog romanse sa 30 godina mlađom glumicom. Snežana i Dragoslav imaju ćerku Anitu. Naime, on je sa Draganom Turkalj dobio blizance u 76. godini… »
Ima decu mlađu od unučića: Ovo je bivši muž Snežane Savić - od druge žene stariji 30 godina, a u 76. dobio blizance!
Mondo 18.03.2022
Proslavljena glumica i pevačica Snežana Savić sa rediteljem i scenaristom Dragoslavom Lazićem ima ćerku Anitu. Proslavljena glumica i pevačica Snežana Savić sa rediteljem i scenaristom Dragoslavom Lazićem ima ćerku Anitu. Njih dvoje su bili u braku, a… »
Vesti dana »
Opozicija o sednici Odbora za obrazovanje: Zakazana da bi se zloupotrebila tragedija i priredila predstava za javnost
Moj Novi Sad pre 2 satajoš 36 povezanih
Letnje računanje vremena u Srbiji počinje 29. marta pomeranjem sata za jedan čas unapred
Naslovi.ai pre 58 minutajoš 38 povezanih
Vremenske prilike i otežani uslovi na putevima u Srbiji tokom vikenda 28-29. mart 2026.
Naslovi.ai pre 38 minutajoš 62 povezane
Kadeti Srbije poraženi od Belgije: Sa Švajcarskom za plasman na Svetsko prvenstvo
Dnevnik pre 18 minutajoš 23 povezane