Povezane vesti
VOICE: Kompanija Mei Ta zagađuje Barič
Nova ekonomija 18.03.2022
Kinesko-francuska fabrika auto-delova u Bariču kod Obrenovca nezakonito je pokušavala da se "otarasi" tečnog otpada, piše Vojvođanski istraživačko-analitički centar VOICE, pozvoajući se na anonimni izvor blizak toj kompaniji. Pored toga njena livnica… »
VOICE: Rukovodstvo Mei Ta uključeno u nepropisno odlaganje opasnog otpada kod Obrenovca
Novi magazin 18.03.2022
Rukovodstvo kinesko-francuske kompanije Mei Ta uključeno je u nepropisno odlaganje opasnog otpada kod Obrenovca, a gradjani Bariča od fabrike auto delova imaju samo štetu, piše danas portal VOICE. "Kompanija je na nezakonit način pokušavala da se otarasi… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Haos u Skupštini Novog Sada: Pogačara napali naprednjaci kad je pokušao da priđe gradonačeniku
Nova pre 59 minutajoš 60 povezanih

Nova pravila za organsku proizvodnju: Detaljne provere, strože kontrole i registar proizvođača
N1 Info pre 2 satajoš 15 povezanih

Zabrinutost zbog kadrovskih promena u United Grupi – urednici upozoravaju na političke pritiske
In medija pre 2 satajoš 22 povezane

Raketa pala ispred rezidencije srpskog ambasadora u Tel Avivu, evakuaciju čeka 80 naših građana
Novi magazin pre 4 satijoš 31 povezana

"Uzbuđen sam što ću moći da predstavim Ekspo 2027 celom svetu" Bolt: Za mene je stvarno velika čast što sam ovde prvi put
Kurir pre 2 satajoš 67 povezanih