Повезане вести
Аврамовић искрен: ‘Они немају најбољег играча!’
Хот спорт 18.03.2022
Занимљив дуел у најави! Партизан игра јако добро у последње време, а један од главних ‘криваца’ за то био је Алекса Аврамовић. Српски репрезентативац ушао је у сјајну форму, што је резултирало одличним партијама, а ево шта је… »
Жељко Обрадовић уочи дуела са игокеом: ‘Волео бих да их дочекамо као и они нас!’
Хот спорт 18.03.2022
Биће то занимљив дуел! У суботу, 19. марта, Партизан ће у хали „Александар Николић“ дочекати Игокеу. Меч 23. кола АБА лиге против тима из Александровца, на програму је од 19 часова. Партизан – Метрополитан, Еврокуп, Еуроцуп… »
Бајић пред Партизан: Радује ме одлазак у Београд и сусрет са пријатељима
Нова 18.03.2022
Бајић најавио спектакл против Партизана Кошаркаши Партизана и Игокее одмериће снаге у хали „Александар Николич“ у суботу од 19 сати у оквиру 23. кола АБА лиге, а своја очекивања пред меч изнео је и тренер гостију Драган Бајић… »
"Да узвратимо гостопримство"! Обрадовић: Игокеа је спремна да игра на различите начине
Вечерње новости 18.03.2022
Партизан НИС / Драгана Стјепановић Тренер клуба из Хумске Жељко Обрадовић је бираним речима говорио о ривалу и престио се првог меча ових ривала одиграном у Лакташима који је Партизан добио после преокрета (68:70) - Оно што бих… »
„Боримо се са Звездом за прво место, ја сам превазишао своје проблеме“
Нова 18.03.2022
Меч у суботу може штошта да одлучи када је реч о судбини Партизана у региону. Бек Партизана Алекса Аврамовић каже да црно-бели не одустају од борбе за прво место у регуларном делу сезоне АБА лиге. Њега и екипу очекује у суботу… »
Да се настави низ и узврати гостопримство, Партизан на новом испиту!
Спортске.нет 18.03.2022
Кошаркаш Партизана Алекса Аврамовић оценио је данас да је његова екипа квалитетнија од Игокее и рекао да ће црно-бели у предстојећој утакмици 23. кола у АБА лиги покушати да наставе низ победа. "Када поредимо обе екипе (у односу… »
Ко каже да то не утиче, тај лаже: Аврамовић против Звезде експлодирао, а сада му је све лакше
Мондо 18.03.2022
Један од лидера црно-белих са великим мотивом чека нове утакмице. "Све то лепо изгледа, наставићу у овом ритму", поручује из Пионира. Један од лидера црно-белих са великим мотивом чека нове утакмице. "Све то лепо изгледа… »
Обрадовић: Да дочекамо Игокеу као што су и они нас
Нова 18.03.2022
Први меч у Лакташима завршен је на "крв и нож", пошто су црно-бели успели некако да ишчупају тријумф 70:68. Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић каже да против Игокее његову екипу чека веома тежак противник кога сада… »
Вести дана »

Избори на Косову се ближе, а Приштина додаје гас: Притисци, инциденти и политички инжењеринг на делу: Курти Србе користи као мету за поткусуривање
Блиц пре 44 минутајош 1 повезана

Решена велика дилема: Ево ко има предност у саобраћају: Бицикл, тротинет, аутомобил, и где су међу њима пешаци
Блиц пре 59 минутајош 1 повезана

(Мапе) стиже права јесен, температура пада за 16 степени! Овог датума имаћемо право захлађење, а онда наступа бабље лето
Блиц пре 4 минутајош 1 повезана

Армин Синанчевић остао испао са СП, па поручио: "Да сам ушао у финале, био сам спреман за много више..."
Телеграф пре 1 сатјош 6 повезаних