Povezane vesti
Lekari su rekli da mi više nema pomoći: Mateja izneo potresne detalje o tumoru na mozgu - otkrio šta je doživeo (video)
Mondo 18.03.2022
Učesnik Zadruge otvoreno pričao o bolesti. Učesnik Zadruge otvoreno pričao o bolesti. Učesnik Zadruge Mateja Matijević je i ranije u jednom razgovoru otkrio da ima zdravstvene probleme koje krije od javnosti, a sada je ispričao još neke detalje. Tokom… »
Rekli su mi da više nema pomoći! Mateja otkrio da je imao tumor na mozgu, zadrugari se sledili, potresno! (video)
Kurir 18.03.2022
Mateja Matijević je sa Đoletom Kraljem i Dinom Dizdarević sedeo u pabu "Prijatelji" i pokrenuo temu o vradžbinama, a onda Lepom Mići ispričao gde je on tražio pomoć kada je bolest sa kojom se bori u pitanju. - Mićo, moram da ti kažem. Meni kada su rekli… »
Vesti dana »

VIDEO: Veći broj muškaraca na Limanu ponovo iscrtao trobojke po zgradama, tokom dana došlo i do tuče
Radio 021 pre 8 minutajoš 29 povezanih

Vremenska prognoza za ponedeljak, 11. avgust: Sunčano, a na jugu i istoku veoma toplo
Novi magazin pre 1 satjoš 39 povezanih

Samit Trampa i Putina na Aljasci: diplomatski napori i izazovi u pregovorima o miru u Ukrajini
Naslovi.ai pre 1 satjoš 39 povezanih

Pojačane saobraćajne kontrole i hermetičko zatvaranje Guče tokom festivala trubača
Naslovi.ai pre 1 satjoš 13 povezanih