Povezane vesti

Dejan izvređao dalilu pred svima kao nikad dosad: Bukti rat! "Nemoj da kažem sa kim si se dopisivala" (video)

Dejan izvređao dalilu pred svima kao nikad dosad: Bukti rat! "Nemoj da kažem sa kim si se dopisivala" (video)

Blic 18.03.2022
U toku današnje emisije "Gledanje snimaka" voditeljka je najavila zadrugarima klip u kom su imali priliku da vide kako Nikola Grujić Gruja prati svaki korak Milane Šarac Mime u toku žurke, dok je vrlo brzo nastao haos između Dalile i Dejana Dragojevića… »
Anđela i Mateja podigli belu kuću na noge! Zadrugarka urlala iz petnih žila, grcala u suzama, Matijević na stubu srama! (video)…

Anđela i Mateja podigli belu kuću na noge! Zadrugarka urlala iz petnih žila, grcala u suzama, Matijević na stubu srama! (video)…

Kurir 18.03.2022
U toku emisije "Gledanje snimaka" voditeljka je najavila zadrugarima naredni video klip u kom su imali priliku da vide svađu Mateje Matijevića i Anđele Đuričić u pabu "Prijatelji" i njen emotivni slom. Mensur Ajdarpašić je dobio reč. - Mislim da je… »
Džumaro, daješ devojci majice koje sam ti kupila! Dalila navalila na Dejana i ne pušta ga, Aleks zanemela! Rat bivših se…

Džumaro, daješ devojci majice koje sam ti kupila! Dalila navalila na Dejana i ne pušta ga, Aleks zanemela! Rat bivših se…

Kurir 18.03.2022
Rat bivših supružnika Dejana i Dalile Dragojević se nastavio, a sve vreme tu je bila Dejanova devojka Aleksandra Nikolić. Dalila je vikala na bivšeg muža, a on je nastavio sa uvredama. - Je l' uživaš što se svađaš sada sa mnom? - drala se Dalila. - Hoćeš… »
Miljana se zacenila od plača zbog zole: Rekla je da će ovde biti sa njim, a da nastavimo napolju! Uvek se setim bosinih reči!…

Miljana se zacenila od plača zbog zole: Rekla je da će ovde biti sa njim, a da nastavimo napolju! Uvek se setim bosinih reči!…

Kurir 18.03.2022
Lazar Čolić Zola komentarisao je klip i odnos sa bivšom devojkom Miljanom Kulić. Zola je tada pomenuo i Nenada koji je čitao o njemu napolju. - On je čitao u novinama, kakav sam ja, ono što me zanima je to što si čitao šta je Miljana - rekao je Zola. -… »
Tebi treba zola da zajedno trunete i bolujete! Ukućani osudili Miljanu zbog Nenada, on spustio glavu: Osećam se poniženo

Tebi treba zola da zajedno trunete i bolujete! Ukućani osudili Miljanu zbog Nenada, on spustio glavu: Osećam se poniženo

Kurir 18.03.2022
U toku "Gledanje snimaka" zadrugarima je prikazan klip u kom su imali priliku da vide kako Miljana Kulić budi Lazara Čolića Zolu, a dovezao je njen sadašnji dečko Nenad Macanović, pa nastavak razgovora sa Zolom. - Naravno da sam se ostio poniženo i hteo… »
Nisi časna i poštena, jadna si! Zadrugari pokopali Anu Jovanović, stavili je na stub srama zbog Mateje i Cara! (video)

Nisi časna i poštena, jadna si! Zadrugari pokopali Anu Jovanović, stavili je na stub srama zbog Mateje i Cara! (video)

Kurir 18.03.2022
Ivana Šopić okupila je zadrugare za crnim stolom, pa im je najavila prvi video klip u kom su imali priliku da vide kako Ana Jovanović sve vreme posmatra Mateju Matijevića, što potvrđuje priče Anđele Đuričić. Anđela Đuričić je dobila prva reč. - Ja sam… »
Više nikad nećemo biti zajedno, neću plakati! Dalila donela konačnu odluku, oprostila se od Cara, a onda ih je on raskrinkao!…

Više nikad nećemo biti zajedno, neću plakati! Dalila donela konačnu odluku, oprostila se od Cara, a onda ih je on raskrinkao!…

Kurir 18.03.2022
Tokom emisije "Gledanje snimaka" u kojoj su zadrugari imali priliku da vide šta se to dešava na velepnom imanju i ko im je pričao iza leđa nastao je haos. Na samom startu sinoćne emisije, ukućani su dobili priliku da vide razgovor Dalile Dragojević… »

Vesti dana »