Повезане вести
Дејан извређао далилу пред свима као никад досад: Букти рат! "Немој да кажем са ким си се дописивала" (видео)
Блиц 18.03.2022
У току данашње емисије "Гледање снимака" водитељка је најавила задругарима клип у ком су имали прилику да виде како Никола Грујић Груја прати сваки корак Милане Шарац Миме у току журке, док је врло брзо настао хаос између… »
Анђела и Матеја подигли белу кућу на ноге! Задругарка урлала из петних жила, грцала у сузама, Матијевић на стубу срама! (видео)…
Курир 18.03.2022
У току емисије "Гледање снимака" водитељка је најавила задругарима наредни видео клип у ком су имали прилику да виде свађу Матеје Матијевића и Анђеле Ђуричић у пабу "Пријатељи" и њен емотивни слом. Менсур Ајдарпашић је добио… »
Џумаро, дајеш девојци мајице које сам ти купила! Далила навалила на Дејана и не пушта га, Алекс занемела! Рат бивших се…
Курир 18.03.2022
Рат бивших супружника Дејана и Далиле Драгојевић се наставио, а све време ту је била Дејанова девојка Александра Николић. Далила је викала на бившег мужа, а он је наставио са увредама. - Је л' уживаш што се свађаш сада са мном? -… »
Миљана се заценила од плача због золе: Рекла је да ће овде бити са њим, а да наставимо напољу! Увек се сетим босиних речи!…
Курир 18.03.2022
Лазар Чолић Зола коментарисао је клип и однос са бившом девојком Миљаном Кулић. Зола је тада поменуо и Ненада који је читао о њему напољу. - Он је читао у новинама, какав сам ја, оно што ме занима је то што си читао шта је… »
Теби треба зола да заједно трунете и болујете! Укућани осудили Миљану због Ненада, он спустио главу: Осећам се понижено
Курир 18.03.2022
У току "Гледање снимака" задругарима је приказан клип у ком су имали прилику да виде како Миљана Кулић буди Лазара Чолића Золу, а довезао је њен садашњи дечко Ненад Мацановић, па наставак разговора са Золом. - Наравно да сам… »
Ниси часна и поштена, јадна си! Задругари покопали Ану Јовановић, ставили је на стуб срама због Матеје и Цара! (видео)
Курир 18.03.2022
Ивана Шопић окупила је задругаре за црним столом, па им је најавила први видео клип у ком су имали прилику да виде како Ана Јовановић све време посматра Матеју Матијевића, што потврђује приче Анђеле Ђуричић. Анђела Ђуричић је… »
Више никад нећемо бити заједно, нећу плакати! Далила донела коначну одлуку, опростила се од Цара, а онда их је он раскринкао!…
Курир 18.03.2022
Током емисије "Гледање снимака" у којој су задругари имали прилику да виде шта се то дешава на велепном имању и ко им је причао иза леђа настао је хаос. На самом старту синоћне емисије, укућани су добили прилику да виде… »
Вести дана »
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 0 минутајош 30 повезаних
Вучић: Три могућа сценарија за НИС, Србија би платила руски део власништва
РТС пре 1 сатјош 24 повезане
Лазаревић: Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима од данас у функцији
РТС пре 1 сатјош 27 повезаних
Почетак примене Закона "Свој на своме" са преко 45.000 пријава за упис права својине у Србији
Наслови.аи пре 10 минутајош 46 повезаних
Трамп: Зеленски да се сабере и прихвати ствари, избори у Украјини треба да се одрже
Еуроневс пре 55 минутајош 22 повезане