Povezane vesti
Lukašenko: Ne planiram raspoređivanje ruskog nuklearnog oružja u Belorusiji
Radio 021 18.03.2022
Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko, koji je dozvolio Rusiji da koristi teritoriju njegove države za invaziju na Ukrajinu, rekao je da neće dozvoliti raspoređivanje ruskog nuklearnog oružja. Lukašenko je pojačao vojne veze sa Moskvom nakon… »
Lukašenko: Neću dozvoliti rusko nuklearno naoružanje u Belorusiji
Nova 18.03.2022
Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko, koji je dozvolio Rusiji da koristi teritoriju njegove države za invaziju na Ukrajinu, rekao je da neće dozvoliti raspoređivanje ruskog nuklearnog oružja. On je ranije govorio da bi dozvolio razmeštanje… »
Lukašenko: Neću dozvoliti rusko nuklearno naoružanje u Belorusiji
N1 Info 18.03.2022
Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko, koji je dozvolio Rusiji da koristi teritoriju njegove države za invaziju na Ukrajinu, rekao je da neće dozvoliti raspoređivanje ruskog nuklearnog oružja. Lukašenko je pojačao vojne veze sa Moskvom nakon… »
Lukašenko razbio veliki mit: Da li su u SAD i na Zapadu svi poludeli?
Večernje novosti 18.03.2022
Foto: Profimedia/Ilustracija - Ne planiram da raspoređujem i proizvodim nuklearno oružje, da stvaram i koristim ovo nuklearno oružje protiv bilo koga, to nikada nije bilo u planovima beloruskog rukovodstva i u mojim planovima. Mislim da u Americi i na… »
Vesti dana »
Brnabić oštro demantovala tvrdnje Preradovića: Postoji desetine neoborivih dokaza da je Vučić te večeri do dolaska u Novi Sad bio na radnom mestu u Beogradu
Kurir pre 2 satajoš 15 povezanih
Sferopulos najkraće moguće: Evo šta je rekao trener crveno-belih posle bolnog poraza od Asvela!
Hot sport pre 1 satjoš 31 povezana
BLISKOISTOČNI SUKOB: SANA: Šesnaest poginulih u udarima na Damask; Hjuman rajts voč: Prisilno raseljavanje Palestinaca je ratni zločin
RTV pre 5 satijoš 26 povezanih
Teo za SK: Suđenje? Izgleda da mi igrači ne znamo pravila (VIDEO)
Sport klub pre 41 minutajoš 24 povezane