Povezane vesti
Sve o brzom vozu: Beograd-Novi Sad Prvi kreće danas, vožnje od pola do sat vremena, sa jednom ili 11 stanica, a evo kada ćemo…
Blic 18.03.2022
Prvi brzi voz, pod nazivom "Soko", koji će od Beograda do Novog Sada ići 200 na sat, kreće danas. Deonica pruge Beograd-Novi Sad, u okviru međunarodne brze pruge Beograd-Budimpešta, u 11 časova će biti svečano puštena u saobraćaj, u prisustvu predsednika… »
"Soko" sutra prima prve putnike: Evo šta ih sve čeka u novom brzom vozu Beograd-Novi Sad
Blic 18.03.2022
Prvi brzi voz u Srbiji od 200 kilometara na sat, pod nazivom "Soko", krenuće sutra novom prugom od Beograda do Novog Sada, koja će biti otvorena posle izgradnje u koju je uloženo oko 935 miliona dolara. Direktni vozovi će od stanice Beograd-Centar, u… »
Vesti dana »

Pešić žestoko odgovorio na kritike: Neuspešni analitičari i "tviter novinari" omalovažavaju i izmišljaju izjave!
Kurir pre 27 minutajoš 20 povezanih

Sinančević nije uspeo da se plasira u finale na Svetskom prvenstvu, izmaklo za 21 centimentar: Nije bio moj dan, očekivao sam mnogo više
Dnevnik pre 17 minutajoš 18 povezanih

Opasan udar na kamčatki: Snažan zemljotres jačine 7,4 pogodio rusku obalu na Dalekom istoku!
Kurir pre 32 minutajoš 12 povezanih

"Ja ću se pobrinuti za to": Oglasila se udovica Čarlija Kirka: Nemaš pojima kakvu si vatru zapalio u ovoj ženi, niko nikada neće zaboraviti ime mog muža!
Blic pre 57 minutajoš 9 povezanih

Srpska lista u ponoć počela izbornu kampanju; Elek: Glas za SL je glas za opstanak srpskog naroda
RTV pre 1 satjoš 6 povezanih