Povezane vesti
Doktor u skafanderu izneo me je iz porodilišta do škode! Odgovorni urednik Kurira Rajko Nedić rođen u jeku epidemije variole…
Kurir 18.03.2022
- Majka Tatjana donela me je na svet u subotu, 18. marta, 1972. u Gradskoj bolnici na Zvezdari u Beogradu. Ali nije to bio običan dan za mladu porodilju - tek su joj bile 22 godine. Ne samo zbog prvog porođaja i rođenja sina već i zbog toga što je u isto… »
2 Meseca nisu izašli iz sobe Užasna pandemija zatvorila majku i tek rođenog sina svi se spremali za slavlje a usledila je drama…
Kurir 18.03.2022
Rajko Nedić, glavni i odgovorni urednik lista Kurir upravo se rodio kada je u Srbiji proglašena pandemija variola vere. Voditelja emisije "Puls Srbije" Miloša Anđelkovića interesovalo je kako je izgledao taj period. - Moja majka se porodila 18. marta, u… »
Vesti dana »
Ministar prosvete: I drugi dan završnog ispita osnovaca protekao regularno
Serbian News Media pre 3 satajoš 57 povezanih
Vučić očekuje da će OFAK produžiti licencu NIS-u za još 15 dana, poslednji put
Beta pre 1 satjoš 28 povezanih
Ko ima pravo na pomoć: Inicijativa A11 ukazuje - više od 60.000 ljudi je izgubilo za četiri godine primene Zakona o socijalnoj karti
N1 Info pre 8 minutajoš 37 povezanih
Panika u Moskvi? Rusi okreću leđa ratu; Putinov rejting u slobodnom padu
B92 pre 14 minutajoš 46 povezanih
(Foto) Zelenski stigao na samit G7, svi gledaju u njega u neverici: Ukrajinski predsednik iznenadio izgledom
Blic pre 3 satajoš 56 povezanih