Povezane vesti
Novi moćan spot Vučića: Boriću se i uspećemo zajednički da sačuvamo mir i stabilnost! (video)
Kurir 18.03.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na svom Instagram nalogu novi video-snimak uz poruku da će nastaviti da se boriti da sačuva mir i stabilnost naše države. View this post on Instagram A post shared by Александар Вучић (@avucic) - Ja ću se… »
"Kad dela govore, reči su suvišne" Predsednik Vučić objavio novi spot i poslao važnu poruku (video)
Srbija danas 18.03.2022
- Kad dela govore, reči su suvišne - napisao je Vučić. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se novom objavom na svom Instagram nalogu. Vučić je podelio novi video spot na Instagramu. - Kad dela govore, reči su suvišne - napisao je Vučić. A post… »
Vesti dana »
Olujni vetar izazvao požar u Vojvodini! Strašne posledice nevremena kakvo ne pamtimo: zapalile se njive, vatrogasci hitno izašli na teren
Blic pre 17 minutajoš 105 povezanih
Jaćimović od sutra u zatvoru: Slali su mi kazne dok sam štrajkovao glađu, nisam mogao ni da se žalim
Nova pre 10 satijoš 5 povezanih
Izrael napao Liban, Iran poručuje da razgovor sa Amerikom 'nema smisla'
BBC News pre 1 satjoš 25 povezanih
Petorica Srba pred sudom u Prištini zbog navodnog ratnog zločina; Kancelarija za KiM: "Nastavak pritiska"
B92 pre 5 satijoš 38 povezanih