Povezane vesti

Vučić o posledicama ukrajinske krize: Moramo da sačuvamo mir i našu zemlju, da ne budemo u grotlu oluje

Vučić o posledicama ukrajinske krize: Moramo da sačuvamo mir i našu zemlju, da ne budemo u grotlu oluje

Večernje novosti 18.03.2022
Foto: Printscreen/Prva Осим Вучића, у студију су били и Сузана Грубјешић и Милан Антонијевић. Емисију је водила Марија Савић Стаменић. Foto: Printscreen/Prva Rat u… »
Vučić: Naručeno još 34.000 tona dizela i 40.000 tona nafte

Vučić: Naručeno još 34.000 tona dizela i 40.000 tona nafte

Danas 18.03.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kazao je večeras da je Srbija naručila 34.000 tona dizela i 40.000 tona sirove nafte, iako nafte za sad ima dovoljno, kao i gasa, ali da gas više troši jer su hladni dani. „Ne znam da li će nekome da padne na… »
Jesi li ti intimus zapadnih ambasadora? Vučić odgovorio na Ponoševe tvrdnje

Jesi li ti intimus zapadnih ambasadora? Vučić odgovorio na Ponoševe tvrdnje

Foto: Printscreen/Prva/Tanjug/Đorđe Tomić Ponoš je u istoj emisiji tvrdio da su mu iz ambasada rekli da će Vučić uvesti sankcije Rusiji. - Jesi li ti neki intimus zapadnih ambasadora, pa te obaveštavaju o tome - pitao je Vučić. On je zapitao i… »
Vučić: Toliko je laži Zapada o Srbiji

Vučić: Toliko je laži Zapada o Srbiji

Foto: Printscreen/Prva Toliko je laži rečeno o Srbiji. Nije valjda Srbija na Kosovu i Metohiji bila gora nego Rusija danas? Svi zapadnjaci će reći da nije. Što sad svetski mangupi ne bombarduju Moskvu kao Beograd? Zato što nema morala i nema… »
Protiv Srbije se vodi žestoka kampanja: Vučić o izjavama Kurtija, Đukanovića i Komšića

Protiv Srbije se vodi žestoka kampanja: Vučić o izjavama Kurtija, Đukanovića i Komšića

Foto: Tanjug/Hina/Dario Grzelj/AP Photo/Petr David Josek/Tanjug/Fena/Hazim Aljović - To što je Željko Komšić dogovorio o Srbiji u Briselu ovih dana, a niko mu nije odgovorio, ali ne zato što se plašimo... Oćutao sam i na intervju Mila Đukanovića… »
Srbija je danas jača, bombardovanje se neće ponoviti: Predsednik Vučić o pretnjama velikih sila

Srbija je danas jača, bombardovanje se neće ponoviti: Predsednik Vučić o pretnjama velikih sila

Foto: AP Photo/Darko Vojinovic On je izjavio da se bombardovanje Srbije više nikad neće desiti i da je Srbija danas mnogo jača. - Ne bih dozvolio da Srbija bude napadnuta od bilo koje velike sile. Živim za fabrike koje smo izgradili i za prugu koja… »
"Ako ne rešimo samo jedan problem, mi ne postojimo": Vučić o pritiscima na Srbiju: U veoma smo teškoj poziciji, to više…

"Ako ne rešimo samo jedan problem, mi ne postojimo": Vučić o pritiscima na Srbiju: U veoma smo teškoj poziciji, to više…

Blic 18.03.2022
"Ako ne rešimo jedan od ovih problema mi ne postojimo", naveo je na početku emisije Prva tema na istoimenoj televiziji predsednik Srbije Aleksandar Vučić govoreći o pritiscima koje Srbija trpi zbog rata u Ukrajini. Gosti večerašnje emisije "Prva… »
Vučić odgovorio bugajskom: "Još jednom biste ovu zemlju da unesrećite"

Vučić odgovorio bugajskom: "Još jednom biste ovu zemlju da unesrećite"

Foto: Printscreen/Prva - On kaže da je Beogradu potreban drugi Majdan. Pa jesi li usrećio one sa prvim Majdanom. Jel lepo žive sada. Još jedanput biste ovu zemlju da unesrećite. Malo vam je bilo 1999. i 2000. Ponovo da imamo katance na fabrikama i… »

Vesti dana »