Повезане вести
Вучић о последицама украјинске кризе: Морамо да сачувамо мир и нашу земљу, да не будемо у гротлу олује
Вечерње новости 18.03.2022
Фото: Принтсцреен/Прва Осим Вучића, у студију су били и Сузана Грубјешић и Милан Антонијевић. Емисију је водила Марија Савић Стаменић. Фото: Принтсцреен/Прва Рат у Украјини Говорећи о притисцима на Србију да уведе санкције… »
Вучић: Наручено још 34.000 тона дизела и 40.000 тона нафте
Данас 18.03.2022
Председник Србије Александар Вучић казао је вечерас да је Србија наручила 34.000 тона дизела и 40.000 тона сирове нафте, иако нафте за сад има довољно, као и гаса, али да гас више троши јер су хладни дани. „Не знам да ли ће… »
Србија је данас јача, бомбардовање се неће поновити: Председник Вучић о претњама великих сила
Фото: АП Пхото/Дарко Војиновиц Он је изјавио да се бомбардовање Србије више никад неће десити и да је Србија данас много јача. - Не бих дозволио да Србија буде нападнута од било које велике силе. Живим за фабрике које смо… »
Против Србије се води жестока кампања: Вучић о изјавама Куртија, Ђукановића и Комшића
Фото: Тањуг/Хина/Дарио Грзељ/АП Пхото/Петр Давид Јосек/Тањуг/Фена/Хазим Аљовић - То што је Жељко Комшић договорио о Србији у Бриселу ових дана, а нико му није одговорио, али не зато што се плашимо... Оћутао сам и на интервју… »
Вучић: Толико је лажи Запада о Србији
Фото: Принтсцреен/Прва Толико је лажи речено о Србији. Није ваљда Србија на Косову и Метохији била гора него Русија данас? Сви западњаци ће рећи да није. Што сад светски мангупи не бомбардују Москву као Београд? Зато што нема… »
Јеси ли ти интимус западних амбасадора? Вучић одговорио на Поношеве тврдње
Фото: Принтсцреен/Прва/Тањуг/Ђорђе Томић Понош је у истој емисији тврдио да су му из амбасада рекли да ће Вучић увести санкције Русији. - Јеси ли ти неки интимус западних амбасадора, па те обавештавају о томе - питао је Вучић… »
"Ако не решимо само један проблем, ми не постојимо": Вучић о притисцима на Србију: У веома смо тешкој позицији, то више није…
Блиц 18.03.2022
"Ако не решимо један од ових проблема ми не постојимо", навео је на почетку емисије Прва тема на истоименој телевизији председник Србије Александар Вучић говорећи о притисцима које Србија трпи због рата у Украјини. Гости… »
Вучић одговорио бугајском: "Још једном бисте ову земљу да унесрећите"
Фото: Принтсцреен/Прва - Он каже да је Београду потребан други Мајдан. Па јеси ли усрећио оне са првим Мајданом. Јел лепо живе сада. Још једанпут бисте ову земљу да унесрећите. Мало вам је било 1999. и 2000. Поново да имамо… »
Вести дана »
Ко губи, а ко добија? Објављен Трампов мировни план: Ово је свих 28 тачака за завршетак рата у Украјини
Блиц пре 1 сатјош 2 повезане
У Бугарској и још четири земље ухапшено 35 илегалних трговаца старинама вредности 100 милиона евра
Бета пре 33 минутајош 1 повезана
"Спремни смо за сваки сценарио": Вукић: Београдске електране функционишу без икаквих проблема
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана
Студенти Државног универзитета у Новом Пазару: Доста је било страха, изађите на улице
Данас пре 1 сатјош 1 повезана
Јану зауставила полиција, а она шокирала признањем: "Попила сам чашицу ракије после емисије и села за волан"
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана