Повезане вести
Само треба да спречимо крађу и биће пара за све
Политика 19.03.2022
Ми ћемо створити амбијент правне сигурности, амбијент за нормално пословање, тако да инвеститори долазе у Србију због квалитетне, а не због јефтине радне снаге. Верујем да људи који данас управљају Србијом не могу боље од… »
Алексић: Србија је богата земља, спречавањем крађе обезбедићемо новац за веће плате
Данас 19.03.2022
Потпредседник Народне странке (НС) Мирослав Алексић изјавио је да се само кроз јавне набавке украде милијарду евра годишње и да ће спречавањем крађе бити пара за веће плате, пољопривреду, образовни систем, културу, спорт и… »
Алексић: Власт украде милијарду евра годишње кроз јавне набавке
Нова 19.03.2022
Потпредседник Народне странке (НС) Мирослав Алексић изјавио је да се само кроз јавне набавке украде милијарду евра годишње и да ће спречавањем крадје бити пара за веће плате, пољопривреду, образовни систем, културу, спорт и… »
Алексић: Спречавањем крађе обезбедићемо новац за веће плате
Н1 Инфо 19.03.2022
Потпредседник Народне странке Мирослав Алексић изјавио је да се само кроз јавне набавке украде милијарду евра годишње и да ће спречавањем крађе бити пара за веће плате, пољопривреду, образовни систем, културу, спорт и друге… »
Вести дана »

Додик препушта дужност својој сарадници Ани Тришић Бабић: "Обављаће послове у смислу указа, ја остајем, ја сам изабрани председник уставом"
Блиц пре 11 минутајош 5 повезаних

ВЈТ: Један од осумњичених признао убиство у Херцеговачкој улици, други се бранио ћутањем
Данас пре 6 сатијош 1 повезана

Прелаз Рафа остаје затворен: Израел чека да Хамас испуни обавезе и врати тела преминулих талаца
Курир пре 1 сатјош 3 повезане

„Нисам најбоље, хоћу да се извиним свима“: Новак Ђоковић је ипак после предаје био и оптимистичан на крају
Данас пре 7 сатијош 1 повезана