Povezane vesti
Prestani da kopiraš cecu, završićeš u kanti za đubre! Saška Karan brutalno odgovorila Marini Visković na prozivke!
Kurir 19.03.2022
Saška Karan objavila je rat Marini Visković. Ona je isprozivala mlađu koleginicu na svom Instagramu, i to sve zbog njene nove pesme, za koju je rekla da je nije ni čula. Ubrzo nakon toga, Marina je na svom Instagram nalogu uzvratila starijoj… »
Bukti rat na estradi! Saška Karan urnisala pevačicu, usledio brutalan odgovor! Marina Visković joj nije ostala dužna! Leti…
Kurir 19.03.2022
Pevačica i rijaliti učesnica Saška Karan uputila je niz uvreda na račun pevačice Marine Visković, a sada joj je Viskovićeva odgovorila. Naime, Saška je na svom Instagram nalogu poručila Viskovićevoj: - Ne sviđa mi se tvoja nova pesma, a da je… »
Vesti dana »
Dan borbe protiv nasilja nad ženama dočekujemo sa 17 femicida od početka godine
Beta pre 3 satajoš 32 povezane
Velika javna ulaganja za EXPO, vojsku i stadione: Fiskalni savet o predlogu budžeta za narednu godinu
Nova ekonomija pre 8 minutajoš 147 povezanih
OTKRIVAMO Iskaz pretučenog Ilije Kostića (74): „Nakon šamara mi je rekao da ustanem, pa me kolenom udario u testise“
Nova pre 1 satjoš 24 povezane
"Među potonulima nema srpskih državljana": Seničić o brodolomu koji se dogodio u Egiptu, potraga i dalje traje
Telegraf pre 56 minutajoš 17 povezanih
Prosvetni sindikati: Od sledeće nedelje sve školske uprave u Srbiji u cirkularnom štrajku
Beta pre 1 satjoš 26 povezanih