Povezane vesti
Srpski reper (27) oteo devojku pa tražio novac! Šokantnim tekstom sve najavio - "Ja sam đavo koji dolazi po svoje"
Mondo 19.03.2022
Mladić N.P. (27) uhapšen je u Leskovcu pošto je prethodno osumnjičen da je kidnapovao devojku. Mladić N.P. (27) uhapšen je u Leskovcu pošto je prethodno osumnjičen da je kidnapovao devojku. Mladić koji je uhapšen i osumnjičen da je počinio ovaj zločin je… »
Reper pesmom najavio da će kidnapovati devojku? Meštani stihove povezali sa otmicom: "Ona hoće da se vrati, ja joj kažem da mi…
Blic 19.03.2022
Meštani Leskovca su šokirani hapšenjem lokalnog repera N.P, osumnjičenog da je prošlog ponedeljka oteo devojku i do utorka popodne je držao zatočenu u svojoj vikendici u okolini grada. Kako kažu, N.P. je u jednoj od svojih pesama praktično najavio… »
Leskovački reper oteo devojku! Zatočio je u vikendici, tukao i pretio da će joj pobiti porodicu! Devojka preživela torturu!
Kurir 19.03.2022
Mladić N.P. (27) koji je oteo svoju devojku i primoravao je da od roditelja traži otkup od 3300 evra, poznati je lokalni reper iz Leskovca, saznaje Kurir! Da podsetimo, MUP Srbije saopštio je juče da je u Leskovcu uhapšen N.P. koji se tereti za… »
Vesti dana »
U delovima Srbije maglovito i oblačno, maksimalna temperatura do 14 stepeni
N1 Info pre 47 minutajoš 10 povezanih
Sparsi preko Lejkersa do polufinala NBA kupa, uzalud Dončićevih 35 poena
RTS pre 22 minutajoš 11 povezanih
Ruska PVO oborila gotovo 300 dronova tokom noći; GS UN usvojila ukrajinsku rezoluciju o Černobilju
RTS pre 22 minutajoš 9 povezanih