Повезане вести
Тања Савић пред сусрет са Драшком послала мистериозну поруку ФОТО
Нова 19.03.2022
Певачица вечерас наступа у једном клубу на Копаонику. Градоначелник Бањалуке Драшко Станивуковић данас се појавио на Копаонику и одржао предавање на Економском факултету у једном хотелу, а нешто касније се на планини појавила и… »
Тајни сусрет Драшка и Тање Савић? Певачица стигла на Копаоник након њега
Нова 19.03.2022
Певачица Тања Савић сутра прославља 36. рођендан, а Нова.рс ју је спазила у једном ресторану на Копаонику, где је стигла непосредно након Драшка Станивуковића, градоначелника Бањалуке, са којим је наводно у вези. Тања ће… »
Папарацо: Тања Савић стигла на место сусрета са политичарем: Усликали смо је кад се није надала
Блиц 19.03.2022
Градоначелник Бања Луке, Драшко Станивуковић данас се појавио на Копаонику и одржао предавање на Економском факултету у једном хотелу на Копаонику, а сада је на место "сусрета", дошла и певачица Тања Савић, коју медији… »
Након драшка станивуковића и Тања Савић стигла на Копаоник: Ево где смо затекли певачицу и са ким! Има посебан разлог за…
Курир 19.03.2022
Певачица Тања Савић сутра прославља 36. рођендан, а папарацо Курира ју је усликао у једном ресторану на Копаонику. Наиме, Тања ће рођендан прославити на наступу који ће одржати на поменутој планини, а нема сумње да ће провод… »
Имам 2 мане! Превише сам добра: Тања Савић пред сусрет са Драшком послала јасну поруку?! (фото)
Курир 19.03.2022
Градоначелник Бањалуке Драшко Станивуковић данас се појавио на Копаонику и одржао предавање на Економском факултету у једном хотелу на Копаонику, а сви брује и о доласку Тање Савић на поменуту планину. Тања се сада огласила… »
Драшко станивуковић стигао на Копаоник: Сваког тренутка долази и Тања Савић: У елегантном оделу оборио с ногу припаднице…
Блиц 19.03.2022
Градоначелник Бањалуке стигао је на Копаоник, како би одржао предавање из области економије, али оно због чега су све очи упрте у њега није разлог посете. Наиме, на Копаоник би сваког часа требало да стигне певачица Тања… »
Тајни сусрет драшка и Тање Савић на Копаонику: Откривено због чега су изабрали баш ово место
Блиц 19.03.2022
Певачица Тања Савић и градоначелник Бање Луке, Драшко Станивуковић ће се данас наводно срести на Копаонику. Драшко се, наиме, данас појавио на планини како би учествовао на предавању Економског факултета које се одржава у… »
Вести дана »
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана
Зеленски објавио имена кандидата за новог шефа Кабинета, након оставке Андрија Јермака
Данас пре 4 сатијош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана
Менаџер града Београда: Нови мост биће три пута већи од Старог савског моста
Данас пре 3 сатајош 1 повезана