Povezane vesti
Pitala sam sve svoje bivše zašto smo raskinuli: Posle toliko vremena konačno sam saznala brutalnu istinu! Odgovori su…
Kurir 19.03.2022
Pitala sam sve svoje bivše zašto smo raskinuli, a oni se nisu suzdržavali u odgovorima, kaže autorka Džesika Sager. Dve stvari su istovremeno i neverovatne i varljive: naša sećanja i internet. Nedavno je kontaktirala svakog svog bivšeg dečka kako bi… »
Žena saznala šifru svog muža, pa pobesnela! Nije znala njegovu tajnu 6 godina, a sada umire od tuge: Iznutra sam potpuno…
Kurir 19.03.2022
Anonimna žena obratila se "Gardijanu" i postavila pitanje savetodavki Elenor Gordon-Smit na ovu temu, nakon saznanja koje je šokiralo i poljuljalo njen brak. Naime, nakon šest godina braka konačno je saznala šifru za internet naloge svog muža. - Lozinka… »
Vesti dana »
Krvava drama u Nišu: Tinejdžer zario nož mladiću u grudi, lekari se bore za njegov život!
Telegraf pre 12 minutajoš 70 povezanih
Selaković dočekan zvižducima ispred Višeg suda u Beogradu, Jelača negira krivicu u slučaju „Generalštab“
Danas pre 1 satjoš 27 povezanih
Olujno nevreme se približava Srbiji: Prvi na udari su ovi delovi zemlje, temperatura pada za 15 stepeni
Dnevnik pre 2 satajoš 41 povezana
Tramp: Iran propustio priliku, sad mora da plati cenu; Pezeškijan: Pregovorima prevazići trenutno stanje
RTS pre 2 minutajoš 31 povezana