Povezane vesti
Pitala sam sve svoje bivše zašto smo raskinuli: Posle toliko vremena konačno sam saznala brutalnu istinu! Odgovori su…
Kurir 19.03.2022
Pitala sam sve svoje bivše zašto smo raskinuli, a oni se nisu suzdržavali u odgovorima, kaže autorka Džesika Sager. Dve stvari su istovremeno i neverovatne i varljive: naša sećanja i internet. Nedavno je kontaktirala svakog svog bivšeg dečka kako bi… »
Žena saznala šifru svog muža, pa pobesnela! Nije znala njegovu tajnu 6 godina, a sada umire od tuge: Iznutra sam potpuno…
Kurir 19.03.2022
Anonimna žena obratila se "Gardijanu" i postavila pitanje savetodavki Elenor Gordon-Smit na ovu temu, nakon saznanja koje je šokiralo i poljuljalo njen brak. Naime, nakon šest godina braka konačno je saznala šifru za internet naloge svog muža. - Lozinka… »
Vesti dana »

"To je onaj kamenčić u cipeli koji me žulja" Blagojević izbacio Ukrajince, pa imao poruku za Grobare
Kurir pre 2 satajoš 9 povezanih

Protesti širom Srbije: Greta Tunberg u Beogradu, napravljen „Đacilend“ u Novom Pazaru (FOTO, VIDEO)
Danas pre 1 satjoš 3 povezane

Olivera Kovačević o smenjivanju s mesta urednice Pesme za Evroviziju: Nisam želela da cenzurišem bilo koga na festivalu
Danas pre 3 satajoš 1 povezana

Dramatična poruka nemačkog ministra: "Izrael na ivici diplomatske izolacije zbog Gaze!
Blic pre 3 satajoš 1 povezana