Povezane vesti

Tadić: Učinićemo sve da Kragujevac bude opet grad razvoja

Euronews 20.03.2022
Nosilac parlamentarne liste koalicije "Ajmo ljudi“ i predsednik Socijaldemokratske stranke Boris Tadić, kao i više kandidata za poslanike te liste razgovarali su s Kragujevčanima o problemima ovog grada. Tadić je rekao da će učiniti sve da se… »

Blic 20.03.2022
Nosilac parlamentarne liste koalicije "Ajmo ljudi“ i predsednik Socijaldemokratske stranke Boris Tadić, kao i više kandidata za poslanike te liste razgovarali su s Kragujevčanima o problemima ovog grada. Tadić je takođe, na skupu održanom juče u… »
Tadić: Kada smo mi vladali, cela Srbija se razvijala i ta vremena će se vratiti

Tadić: Kada smo mi vladali, cela Srbija se razvijala i ta vremena će se vratiti

Danas 20.03.2022
Nosilac parlamentarne liste koalicije „AJMO LJUDI“ Boris Tadić izjavio je danas da se kompletna Srbija razvijala kada je on bio na vlasti i da će se ta vremena vratiti. „Zato sam danas ovde, da ohrabrim građane Leskovca i da ih pozovem da izadju… »
Tadić u Leskovcu: "Reakcije građana s kojima smo razgovarali izuzetne, veoma su tople i prijateljske"

Tadić u Leskovcu: "Reakcije građana s kojima smo razgovarali izuzetne, veoma su tople i prijateljske"

Blic 20.03.2022
Nosilac parlamentarne liste koalicije "Ajmo ljudi" Boris Tadić i kandidati sa te liste posetili su danas Leskovac, gde su sa građanima razgovarali o aktuelnom stanju u državi i problemima Leskovčana i predstavili im plan koalicije za rešenje gorućih… »

Vesti dana »