Povezane vesti

Svuda pođi, kući dođi! Biljana Dragojević poslala jasnu poruku sinu Dejanu, jedna rečenica je u dušu pogodila! (foto)

Svuda pođi, kući dođi! Biljana Dragojević poslala jasnu poruku sinu Dejanu, jedna rečenica je u dušu pogodila! (foto)

Kurir 20.03.2022
Majka Dejana Dragojevića oglasila se na društvenim mrežama i još jednom podržala svog sina. Biljana Dragojević na Instagram je objavila Dejanovu fotografiju i jednu rečenicu je posebno izdvojila: "Moj dom je tamo gde je moja majka." "Dome, slatki… »
Dejan Dragojević ponovo beži! Zadrugar napustio imanje, prekinuta emisija, a razlog je nikad bizarniji!

Dejan Dragojević ponovo beži! Zadrugar napustio imanje, prekinuta emisija, a razlog je nikad bizarniji!

Alo 20.03.2022
Dejan je tokom prethodne noći bio u žestokom klinču sa Mensurom Ajdarpašićem, a spominjalo se i Dragojevićevo menjanje vere. Dejan Dragojević napustio je emisiju "Pitanja novianara" kako bi otišao do ekomonskog dvorišta i pokušao da nađe jaja i… »
Ponižene nema potrebe da ponižavam! Žestok okršaj Dejana i Mensura, umešao se i car: Dajte mu štikle i haljinu! Haos na…

Ponižene nema potrebe da ponižavam! Žestok okršaj Dejana i Mensura, umešao se i car: Dajte mu štikle i haljinu! Haos na…

Kurir 20.03.2022
Tokom "Pitanja novinara" u Zadruzi, došlo je do žestokog sukoba između Dejana Dragojevića i Mensura Ajdarpašića. - Voleo bih da budete iskreni i otvoreni. Vidi se da se ne podnosite, kako, zašto i zbog čega? - upitao je voditelj. - Ja poštujem… »

Vesti dana »