Povezane vesti
Stojković (Moramo): Radnička klasa u Srbiji skoro pa nestala
Nova 20.03.2022
Predsednički kandidat koalicije Moramo Biljana Stojković ocenila je danas da je radnička klasa u Srbiji "skoro pa nestala", kao i da je čine ljudi koji su "na ugovorima veoma nestabilnog zaposlenja". „Mi imamo prekarijat, nemamo radničku klasu. To su… »
Stojković (Moramo): Radnička klasa u Srbiji skoro pa nestala
Danas 20.03.2022
Predsednički kandidat koalicije Moramo Biljana Stojković ocenila je danas da je radnička klasa u Srbiji „skoro pa nestala“, kao i da je čine ljudi koji su „na ugovorima veoma nestabilnog zaposlenja“. „Mi imamo prekarijat, nemamo radničku klasu. To su… »
Ponoš: Predsednik mora da poznaje svoj narod i da voli Srbiju
N1 Info 20.03.2022
Predsednički kandidat koalicije Ujedinjeni za pobedu Srbije Zdravko Ponoš ocenio je da predsednik treba da poznaje svoj narod, treba da razume svet, treba da voli Srbiju i treba da poštuje njen Ustav". Ja to znam i ja to mogu“, rekao je Ponoš na… »
Ponoš: Predsednik mora da poznaje svoj narod i da voli Srbiju
Novi magazin 20.03.2022
Predsednički kandidat koalicije Ujedinjeni za pobedu Srbije Zdravko Ponoš ocenio je da predsednik treba da poznaje svoj narod, treba da razume svet, treba da voli Srbiju i treba da poštuje njen Ustav. "Ja to znam i ja to mogu", rekao je Ponoš na… »
Vesti dana »
(VIDEO) Donaruma odbranio penal Vinisijusu, Čelzi izjednačio
Sport klub pre 23 minutajoš 45 povezanih
SSP podnosi krivičnu prijavu protiv Zavišića zbog govora mržnje prema Hrvatima u Vojvodini
In medija pre 5 satijoš 26 povezanih
Njujork tajms: Škola u Minabu pogođena zbog zastarelih obaveštajnih podataka; IEA pustila najveću količinu rezervi nafte u istoriji
RTS pre 1 satjoš 97 povezanih
"Moraćemo ozbiljno da porazgovaramo": Selektor košarkašica Srbije nezadavoljovan igrom u provm poluvremenu protiv Islanda
Večernje novosti pre 28 minutajoš 33 povezane