Povezane vesti
Stojković (Moramo): Radnička klasa u Srbiji skoro pa nestala
Nova 20.03.2022
Predsednički kandidat koalicije Moramo Biljana Stojković ocenila je danas da je radnička klasa u Srbiji "skoro pa nestala", kao i da je čine ljudi koji su "na ugovorima veoma nestabilnog zaposlenja". „Mi imamo prekarijat, nemamo radničku klasu. To su… »
Stojković (Moramo): Radnička klasa u Srbiji skoro pa nestala
Danas 20.03.2022
Predsednički kandidat koalicije Moramo Biljana Stojković ocenila je danas da je radnička klasa u Srbiji „skoro pa nestala“, kao i da je čine ljudi koji su „na ugovorima veoma nestabilnog zaposlenja“. „Mi imamo prekarijat, nemamo radničku klasu. To su… »
Ponoš: Predsednik mora da poznaje svoj narod i da voli Srbiju
N1 Info 20.03.2022
Predsednički kandidat koalicije Ujedinjeni za pobedu Srbije Zdravko Ponoš ocenio je da predsednik treba da poznaje svoj narod, treba da razume svet, treba da voli Srbiju i treba da poštuje njen Ustav". Ja to znam i ja to mogu“, rekao je Ponoš na… »
Ponoš: Predsednik mora da poznaje svoj narod i da voli Srbiju
Novi magazin 20.03.2022
Predsednički kandidat koalicije Ujedinjeni za pobedu Srbije Zdravko Ponoš ocenio je da predsednik treba da poznaje svoj narod, treba da razume svet, treba da voli Srbiju i treba da poštuje njen Ustav. "Ja to znam i ja to mogu", rekao je Ponoš na… »
Vesti dana »
I Moskva i Kijev najavljuju nastavak pregovora; Zelenski uveo sankcije Lukašenku
RTS pre 4 minutajoš 31 povezana
Priveden batinaš zbog napada na studente kod SNP-a, Vučić: “Udarili im nekoliko šamara”
Luftika pre 2 satajoš 6 povezanih
Vremenska prognoza za četvrtak, 19. februar: Sutra jutro hladno, tokom dana toplije
Beta pre 1 satjoš 32 povezane
U Zrenjaninu uhapšen osumnjičeni za neovlašćenu proizvodnju i promet droga
RTV pre 54 minutajoš 24 povezane
Avdalović: Moramo da budemo maksimalno fokusirani od prve sekunde
Danas pre 34 minutajoš 37 povezanih