Povezane vesti
Stojković (Moramo): Radnička klasa u Srbiji skoro pa nestala
Nova 20.03.2022
Predsednički kandidat koalicije Moramo Biljana Stojković ocenila je danas da je radnička klasa u Srbiji "skoro pa nestala", kao i da je čine ljudi koji su "na ugovorima veoma nestabilnog zaposlenja". „Mi imamo prekarijat, nemamo radničku klasu. To su… »
Stojković (Moramo): Radnička klasa u Srbiji skoro pa nestala
Danas 20.03.2022
Predsednički kandidat koalicije Moramo Biljana Stojković ocenila je danas da je radnička klasa u Srbiji „skoro pa nestala“, kao i da je čine ljudi koji su „na ugovorima veoma nestabilnog zaposlenja“. „Mi imamo prekarijat, nemamo radničku klasu. To su… »
Ponoš: Predsednik mora da poznaje svoj narod i da voli Srbiju
N1 Info 20.03.2022
Predsednički kandidat koalicije Ujedinjeni za pobedu Srbije Zdravko Ponoš ocenio je da predsednik treba da poznaje svoj narod, treba da razume svet, treba da voli Srbiju i treba da poštuje njen Ustav". Ja to znam i ja to mogu“, rekao je Ponoš na… »
Ponoš: Predsednik mora da poznaje svoj narod i da voli Srbiju
Novi magazin 20.03.2022
Predsednički kandidat koalicije Ujedinjeni za pobedu Srbije Zdravko Ponoš ocenio je da predsednik treba da poznaje svoj narod, treba da razume svet, treba da voli Srbiju i treba da poštuje njen Ustav. "Ja to znam i ja to mogu", rekao je Ponoš na… »
Vesti dana »
Najstrašnija scena zime u Srbiji: Čovek stoji usred surove mećave na Goliji, snimak koji je zaprepastio sve!
Telegraf pre 1 satjoš 25 povezanih
Ko je Gorski Matović, batinaš SNS uhapšen zbog divljanja u Novom Sadu?
Nova pre 22 minutajoš 5 povezanih
Pregovori Rusije i Ukrajine u Ženevi: Vitkof tvrdi da je ostvaren značajan napredak, Zelenski traži bezbednosne garancije
Nedeljnik pre 17 minutajoš 20 povezanih
Pokuševski kapiten Partizana na Kupu Radivoja Koraća: "Da izdržimo energetski ove tri utakmice"
Telegraf pre 16 minutajoš 21 povezana
Bogosavljević o napadima na studente: Tukli ih muškarci u crnom, mene izgurali kako to ne bih snimio
Cenzolovka pre 32 minutajoš 13 povezanih